❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Adamlar neden hakkını arıyor niye şaklaban oldu anlamadım ?
dostum 1000 tane konu olmuştur belki sürekli aynı muhabbet dönüyor, kurnazlık = hakkını aramak değil. bunu anlamak çok zor değil bence. dolandırıldığın bir durum olur veya hatalı mal gelir o zaman başvurursun thh'ye de fiyat hatası için niye başvuruyorsun? adam parana mı çöküyor sanki?

1000133152.webp

dostum 1000 tane konu olmuştur belki sürekli aynı muhabbet dönüyor, kurnazlık = hakkını aramak değil. bunu anlamak çok zor değil bence. dolandırıldığın bir durum olur veya hatalı mal gelir o zaman başvurursun thh'ye de fiyat hatası için niye başvuruyorsun? adam parana mı çöküyor sanki?
Pek takip edemedim ama kaplandan mesaj geldikten 5dk sonra filan fiyat değişmişti yetişsem sipariş geçecektim iptal gelecek fiyat hatalarına bulaşmam ama bu fiyata olabilir kanısı oluştu o nedenle bence de thh gidilebilir ama 15k gibi bir rakam olsaydı dediğiniz gibi gerek yok hatta sipariş bile vermem kendi adıma

Düzgün girseymiş fiyatı ona o zaman. Kafasına göre zam yapınca serbest piyasa oluyor da mesafeli satış sözleşmesinden kendi hatasından dolayı cayınca ve bende onu THH verince neden kurnazlık oluyor? Gayet satılabilecek bir fiyat indirim olarak. Ayrıca Vatan bunun iki fanlı versiyonunu 23k'ya vermedi dostum yakın zamanda , Nitro'sunu 28k'ya vermişti daha 2-3 ay önce. THH'ye gidilebilir bana kalırsa ve buna hak aramak derim ben.

Müşteri hizmetlerine yazdım siparişlerim kısmından kargoya verildi görünüyor ama müşteri hizmetleri ürünün iptal edildiğini söyledi.
IMG_0925.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,953
Üyeler
198,666
Son üye
cenx

Geri