Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,366
Yapay zekaya yaptırsana hocambana bidene thh başvuru örneği lazım
Yapay zekaya yaptırsana hocambana bidene thh başvuru örneği lazım
Burada kocaman kaç yaşında adamlar bu kadar saf olmamalı yani her defasında 5 yaşında şeker görmüş çocuk gibi kanıyorlar iptal gelince sinirleniyorlar bir dethh başvuranlar şaklaban zaten de sen niye rahatsız oldun ki? konuya girmezsen görmezsin
Adamlar neden hakkını arıyor niye şaklaban oldu anlamadım ?thh başvuranlar şaklaban zaten de sen niye rahatsız oldun ki? konuya girmezsen görmezsin
dostum 1000 tane konu olmuştur belki sürekli aynı muhabbet dönüyor, kurnazlık = hakkını aramak değil. bunu anlamak çok zor değil bence. dolandırıldığın bir durum olur veya hatalı mal gelir o zaman başvurursun thh'ye de fiyat hatası için niye başvuruyorsun? adam parana mı çöküyor sanki?Adamlar neden hakkını arıyor niye şaklaban oldu anlamadım ?
Pek takip edemedim ama kaplandan mesaj geldikten 5dk sonra filan fiyat değişmişti yetişsem sipariş geçecektim iptal gelecek fiyat hatalarına bulaşmam ama bu fiyata olabilir kanısı oluştu o nedenle bence de thh gidilebilir ama 15k gibi bir rakam olsaydı dediğiniz gibi gerek yok hatta sipariş bile vermem kendi adımadostum 1000 tane konu olmuştur belki sürekli aynı muhabbet dönüyor, kurnazlık = hakkını aramak değil. bunu anlamak çok zor değil bence. dolandırıldığın bir durum olur veya hatalı mal gelir o zaman başvurursun thh'ye de fiyat hatası için niye başvuruyorsun? adam parana mı çöküyor sanki?
Düzgün girseymiş fiyatı ona o zaman. Kafasına göre zam yapınca serbest piyasa oluyor da mesafeli satış sözleşmesinden kendi hatasından dolayı cayınca ve bende onu THH verince neden kurnazlık oluyor? Gayet satılabilecek bir fiyat indirim olarak. Ayrıca Vatan bunun iki fanlı versiyonunu 23k'ya vermedi dostum yakın zamanda , Nitro'sunu 28k'ya vermişti daha 2-3 ay önce. THH'ye gidilebilir bana kalırsa ve buna hak aramak derim ben.dostum 1000 tane konu olmuştur belki sürekli aynı muhabbet dönüyor, kurnazlık = hakkını aramak değil. bunu anlamak çok zor değil bence. dolandırıldığın bir durum olur veya hatalı mal gelir o zaman başvurursun thh'ye de fiyat hatası için niye başvuruyorsun? adam parana mı çöküyor sanki?
Herkesinki iptal yedi ama gözükmüyor şimdilik benim anladığım kadarıylaMüşteri hizmetlerine yazdım siparişlerim kısmından kargoya verildi görünüyor ama müşteri hizmetleri ürünün iptal edildiğini söyledi.
Alıntıyı görüntüle
Baba artık düşmemek lazım komik rakamda ürünlere kendi adıma bulaşmam yoksa dediğin gibi programa malzeme oluruz