Öneri Ps5 ve PC'de Aynı Anda Ses Alabileceğim Kulaklık Önerisi

Cmarw

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba

PS5'te oyun oynarken aynı zamanda discordda arkadaşlarımla konuşabileceğim bir kulaklık önerisi istiyorum. Chatgptye bu durumu yazdığımda SteelSeries Arctis Nova 7P cihazını öneriyor fakat bütçemi zorluyor. Eğer yeni kulaklık almak yerine daha uygun ve kolay bir çözüm önerisi olan varsa fikirlere açığım. Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba

PS5'te oyun oynarken aynı zamanda discordda arkadaşlarımla konuşabileceğim bir kulaklık önerisi istiyorum. Chatgptye bu durumu yazdığımda SteelSeries Arctis Nova 7P cihazını öneriyor fakat bütçemi zorluyor. Eğer yeni kulaklık almak yerine daha uygun ve kolay bir çözüm önerisi olan varsa fikirlere açığım. Teşekkürler.
kulak içi kulaklık al ve sol kulağına tak ve kulaklığı telefonuna bağla ardından discorda gir ve kulak üstü kulaklığı da kulak içi kulaklığın üstüne tak oldu bitti hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni kulaklık almak istemiyorsanız yapabileceğiniz maksimum şey bu
:D

Arkadaşlar merhaba

PS5 hoparlör ile oynarken pcye kulaklık takılı kullan ben öyle yapıyorum monitörde hoparlör var psnin sesi oradan geliyor kulaklık ile pcye bağlıyım.

Bu var ama ₺2500 etmiyor bence, ikinci el falan uygunsa sarı siteye falan bakın. Ayrıca bu ürünün mikrofonun ses sektirdiğini söyleyen çok vardı.

Bilgisayar için Realtek'in bağlantıda önerdiğim gürültü tutma ve ekolayzer ayarlarını da uygulayabilirsiniz. Net olarak seste fark görürsünüz. Discord belki kendi gürültü engellemesi ile o sorunu çözecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,632
Üyeler
199,203
Son üye
Konsolistan

Geri