❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Paketim hasar görmüş o sebeple iptal edilmiş 😂 hala kargoda gözüküyor fakat müşteri iletişimde iadede gözüküyor

benim anlamadığım buna benzer olaylar çok olmaya başladı nasıl oluyor abi birisi canı sıkılıyor fiyatları mı değiştiriyor ssd almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2 bin tl ucuzdu 1 hafta bekletip iptel etmişlerdi

benim anlamadığım buna benzer olaylar çok olmaya başladı nasıl oluyor abi birisi canı sıkılıyor fiyatları mı değiştiriyor ssd almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2 bin tl ucuzdu 1 hafta bekletip iptel etmişlerdi
hepsi bilerek yapıyor yoksa çalışanı kovarlardı :kekw:

Hepsiburada da falan satıcı satışı iptal ederse cezası var diye biliyorum. Bence amazon satıcıları çok rahat bırakıyor.

Ayıptır ama tamam bu kart 13-15 bin olsa anliyacagim. Ama 32 ye çok gördüm ben belki 30 az falanda verilmiştir.
Anormal değilki bu indirim kardeşim parayı kullanmak için mi yapıyorlar anlamıyorum.
Sürekli birileri hata yapacak değil ya.
Bunu bende gelmezse basvurucam hemde ilk defa. Normalde önemsemem tamam hatadır veya boşver onlarda insan . Ama monitör lazım alıyorum iptal. Sistem kurdum kart lazım alıyorum iptal böyle olmaz.

Ulan ben tuvalete parafla gittim Haziran ayında

n11 üzerinden incehesap satıcısından rtx5090 suprim almıştım kasım 2025 de 6 taksit ile 132 bin tl ye, iptal etmek için 1 ay uğraştılar sağolsun eşim avukat olduğu için ben de onlar ile uğraştım 1 ay sonunda kartı teslim aldım arkadaşlar mutlaka hakkınızı yasal yollardan arayın.

Ayıptır ama tamam bu kart 13-15 bin olsa anliyacagim. Ama 32 ye çok gördüm ben belki 30 az falanda verilmiştir.
Anormal değilki bu indirim kardeşim parayı kullanmak için mi yapıyorlar anlamıyorum.
Bunu bende gelmezse basvurucam hemde ilk defa. Normalde önemsemem tamam hatadır veya boşver onlarda insan . Ama monitör lazım alıyorum iptal. Sistem kurdum kart lazım alıyorum iptal böyle olmaz.

Hocam pazaryerlerinde parayı kullanabilecekleri bir durum yok. Kullanırsa amazon kullanır sadece ödemeyi hemen yapmıyorlar zaten. bence alış fiyatını satış fiyatına girdi çalışan :D

Ben de başvurcam tamam fiyat ciddi avantajlı ama absürt bir fiyat değil

Hocam pazaryerlerinde parayı kullanabilecekleri bir durum yok. Kullanırsa amazon kullanır sadece ödemeyi hemen yapmıyorlar zaten. bence alış fiyatını satış fiyatına girdi çalışan :D
Stok bitti mesela ben ilk alanlardanim sonra tekrar stok açtılar hocam ben gönderileceğini düşünüyordumda iptal diyenler şaşırttı.
Yanlışlıkla 3 taksit almıştım beni zorlayacakti ama sistem biticekti inşallah yollarlar yinede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,706
Üyeler
198,616
Son üye
nonamed0g
Geri