❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Bu aç gözlüler 80 dolarlık mouseu için thh ugrsdıran kan emiciler cok cok ucuza bisey bulmadıkca alısveris yapmayım derim.

Ayıptır ama tamam bu kart 13-15 bin olsa anliyacagim. Ama 32 ye çok gördüm ben belki 30 az falanda verilmiştir.
Anormal değilki bu indirim kardeşim parayı kullanmak için mi yapıyorlar anlamıyorum.
Sürekli birileri hata yapacak değil ya.
Bunu bende gelmezse basvurucam hemde ilk defa. Normalde önemsemem tamam hatadır veya boşver onlarda insan . Ama monitör lazım alıyorum iptal. Sistem kurdum kart lazım alıyorum iptal böyle olmaz.

Ulan ben tuvalete parafla gittim Haziran ayında
37klık kartın 25e düşmesi nasıl normal olabilir anlamıyorum herkes bunu söyleyip duruyor hatalı fiyat olduğu bariz belli sonuçta.

37klık kartın 25e düşmesi nasıl normal olabilir anlamıyorum herkes bunu söyleyip duruyor hatalı fiyat olduğu bariz belli sonuçta.
Hocam 37 değil onun fiyatı sende biliyorsun polemik çıkarmaya çalışıyorsun yapma bak kira zammın geliyor Ağustos başında keyfim yok zaten . Herkes için hayırlısı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada vatandan şuan bakarsan 50 bin lira ya satılan Rami (normal fiyatı) 24 bine aldım hemde peşin 6 taksit o zaman arayıp bana üstüne sövmeleri lazım Vatanın

Hocam 37 değil onun fiyatı sende biliyorsun polemik çıkarmaya çalışıyorsun yapma bak kira zammın geliyor Ağustos başında keyfim yok zaten . Herkes için hayırlısı olsun

Bu arada vatandan şuan bakarsan 50 bin lira ya satılan Rami (normal fiyatı) 24 bine aldım hemde peşin 6 taksit o zaman arayıp bana üstüne sövmeleri lazım Vatanın
tamam ben de zamanında 60kya araba almıştım şimdi 600bin tl bedava almışım o zaman ben mantığa bak xd

ürün 32kyı 1 şubatta görmüş en son sen diyosun ki aynı inidirimleri aynı fiyatları 5 ay sonra da görelim, ki üstüne 9070gre sürdüler piyasaya fiyatların düşeceğini mi düşünüyrsunuz. enflasyon kavramını biraz araştır sonra alıntı gir.

Akakçeye bile girdiğinde ilk çıkan kart 9070xt. Bu kart zaten deliler gibi satıyor, hayrına bu kartın 9 10 indirim yapılacağını mı sanıyorsunuz? Kart 32k değil de olsa bile 7bin lira indirimi bir de EKRAN KARTI için normal mi sanıyorsun? Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olay yok. İndirim ya stok bitirmek için yapılır ya da çok satış yapmak için. Enflasyon artarken dolar her ay 1tl artarken ram krizi artarken 7bin tl indirim normal değil. 7800x3d 13000den 12000'e düşünce stok bırakmadılar. Böyle çok satan parçalarda İNDİRİM böyle olur.

Satıcıyı neden koruyor millet anlamadım ? ihtiyacım olmadığı için ben almadım ama konuya istinaden satıcıyı aradım adam Amazon fiyatları pazaryerleri ile ilgili müdahalemiz yorum yapma şansımız v.s yok gibilerinden yol yaptı 3 kere sordum yeniledim ben bunu 25 den alırsam gelecek mi o zaman gönderecek misiniz..Aldıysanız gelir dedi..Şimdi bu adamların neyini savunuyorsunuz ki?

Satıcıyı neden koruyor millet anlamadım ? ihtiyacım olmadığı için ben almadım ama konuya istinaden satıcıyı aradım adam Amazon fiyatları pazaryerleri ile ilgili müdahalemiz yorum yapma şansımız v.s yok gibilerinden yol yaptı 3 kere sordum yeniledim ben bunu 25 den alırsam gelecek mi o zaman gönderecek misiniz..Aldıysanız gelir dedi..Şimdi bu adamların neyini savunuyorsunuz ki?
Alamayanlar genelde ağlıyor bu gibi durumlarda iptal olması bişey kayıp etdirmez thy gidersende bişey kayıp etmezsin.diğerleri kıskandığından atıyor işte.

Son durum ne beyler ciddi ciddi iptal mi olmaya başladı eğer öyleyse bu iş farklı yerlere kayacak gibi.

Kaçırdığım mevzuya bak bea. Neyse alanlar 30k fiyattan satarlar.

telegram gurubuna da yazdim gelmeyecek diye yine aldilar:(
gelecek olsa ben alacaktim kargoya verildi aşamasina geçer ama verilmez

neyse geçmiş olsun

Kaçırdığım mevzuya bak bea. Neyse alanlar 30k fiyattan satarlar.
Kimseye gelmedi ki :D hepsi aı ile fotoğraf yapıyor makarasına :D Gerçek sandıysanız söylyeyim dedim.Sipariş edilenler kargoda gözüküyor hemde sipariş edilenden 3 4 saat önce verilmiş falan.Fake kargo yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,993
Üyeler
198,675
Son üye
mrhan0

Geri