am4 kiti ile am5 uyumlu zaten farketmiyorBeyler am4 den am5 e geçtim bu gün ama sıvı soğutmayı oturtamadım gpt ye filan uğraştım baya olmuyor yardımcı olabilir misiniz bu modelde am5 montaj kiti var mı yoksa nerden temin edebilirim
Onun da videosu var kral.Arkadaşlar anakart asus b850 gaming wıfı beyaz olan sıvı soğutmada arctıc in eski 280 liği attığınız videodaki değil yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Knk kasaya montajı yaptım ramlerde bela değil tek tam var viperOnun da videosu var kral.
Kasayı söylemedin. Ramleri söylemedin. Onlar da önemli. Bir de kaç paraya aldınızı?
Yükseltmeler 2 çeşit ikiside anakartın yuvalarına oturmuyorOnun da videosu var kral.
Kasayı söylemedin. Ramleri söylemedin. Onlar da önemli. Bir de kaç paraya aldınız?
Bunlar yeni model bendeki eskiam4 kiti ile am5 uyumlu zaten farketmiyor
Knk kasaya montajı yaptım ramlerde bela değil tek tam var viper
Radyatör takılıyorsa, ram'e, anakart vram soğutucularına çarpmıyorsa sorun yok gibi. En son gönderdiğim montaj videosu işinize yaradı mı?
Tek şöyle oluyor pompaya amd kollarını takıyorum direk anakartın deliklerinden vidalıyorum ondada vidanın bir kısmı tutuyor gpt olmaz dedi söktümRadyatör takılıyorsa, ram'e, anakart vram soğutucularına çarpmıyorsa sorun yok gibi. En son gönderdiğim montaj videosu işinize yaradı mı?
Fotoğraftan anladığım kadarıyla yükselticileri koymamışsınız. O yüzden denk getiremiyorsunuz. Fotoğrafta işaretledim. videoyu çalıştırırsanız işinizi görür diye düşünüyorum.Sol üst tarafta görünen şeylerden dolayı kaydıramıyorum olmuyor delik deliğe gelmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tek şöyle oluyor pompaya amd kollarını takıyorum direk anakartın deliklerinden vidalıyorum ondada vidanın bir kısmı tutuyor gpt olmaz dedi söktüm
Onu hallettimde pc açılmıyo kablolar doğru ram doğru ekran gelmiyo neden olabilirFotoğraftan anladığım kadarıyla yükselticileri koymamışsınız. O yüzden denk getiremiyorsunuz. Fotoğrafta işaretledim. videoyu çalıştırırsanız işinizi görür diye düşünüyorum.