Çözüldü✓ Arctıc Liquid Freezer Ll280

Firstmoon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Beyler am4 den am5 e geçtim bu gün ama sıvı soğutmayı oturtamadım gpt ye filan uğraştım baya olmuyor yardımcı olabilir misiniz bu modelde am5 montaj kiti var mı yoksa nerden temin edebilirim

Elimde olan malzemeler bunlar 2. El almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sol köşedeki vidalar anakart braketine giriyo ama standoflar girmiyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.8 MB · Hit: 16
Beyler am4 den am5 e geçtim bu gün ama sıvı soğutmayı oturtamadım gpt ye filan uğraştım baya olmuyor yardımcı olabilir misiniz bu modelde am5 montaj kiti var mı yoksa nerden temin edebilirim
am4 kiti ile am5 uyumlu zaten farketmiyor

Kasa, anakart ve ramler nelerdir? Marka model bilinmesi şart Arctic Liquid Freezer sıvı soğutmalar için. Fotoğrafınızda alttaki 2 eğri çubuk Am4 / Am5 montaj braketi. Altta da montaj videosu mevcut.

Arkadaşlar anakart asus b850 gaming wıfı beyaz olan sıvı soğutmada arctıc in eski 280 liği attığınız videodaki değil yani

Bu videodaki sıvı soğutma

Arkadaşlar anakart asus b850 gaming wıfı beyaz olan sıvı soğutmada arctıc in eski 280 liği attığınız videodaki değil yani

Onun da videosu var kral.

Kasayı söylemedin. Ramleri söylemedin. Onlar da önemli. Bir de kaç paraya aldınız?

Kasayı söylemedin. Ramleri söylemedin. Onlar da önemli. Bir de kaç paraya aldınızı?

Knk kasaya montajı yaptım ramlerde bela değil tek tam var viper

Kasayı söylemedin. Ramleri söylemedin. Onlar da önemli. Bir de kaç paraya aldınız?

Yükseltmeler 2 çeşit ikiside anakartın yuvalarına oturmuyor

am4 kiti ile am5 uyumlu zaten farketmiyor

Bunlar yeni model bendeki eski

Son düzenleme:
Sol üst tarafta görünen şeylerden dolayı kaydıramıyorum olmuyor delik deliğe gelmiyor
Radyatör takılıyorsa, ram'e, anakart vram soğutucularına çarpmıyorsa sorun yok gibi. En son gönderdiğim montaj videosu işinize yaradı mı?

Radyatör takılıyorsa, ram'e, anakart vram soğutucularına çarpmıyorsa sorun yok gibi. En son gönderdiğim montaj videosu işinize yaradı mı?
Tek şöyle oluyor pompaya amd kollarını takıyorum direk anakartın deliklerinden vidalıyorum ondada vidanın bir kısmı tutuyor gpt olmaz dedi söktüm

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.7 MB · Hit: 3
Sol üst tarafta görünen şeylerden dolayı kaydıramıyorum olmuyor delik deliğe gelmiyor

Tek şöyle oluyor pompaya amd kollarını takıyorum direk anakartın deliklerinden vidalıyorum ondada vidanın bir kısmı tutuyor gpt olmaz dedi söktüm
Fotoğraftan anladığım kadarıyla yükselticileri koymamışsınız. O yüzden denk getiremiyorsunuz. Fotoğrafta işaretledim. videoyu çalıştırırsanız işinizi görür diye düşünüyorum.

Ekler

• image (1).webp
    image (1).webp
    1.7 MB · Hit: 3
Fotoğraftan anladığım kadarıyla yükselticileri koymamışsınız. O yüzden denk getiremiyorsunuz. Fotoğrafta işaretledim. videoyu çalıştırırsanız işinizi görür diye düşünüyorum.

Onu hallettimde pc açılmıyo kablolar doğru ram doğru ekran gelmiyo neden olabilir

Nasıl açılmıyor? Elektrik geliyor, kasa ışıkları yanıyor ama ekran gelmiyor mu? Tuşa basıyorsunuz kasada hiçbir hareketlilik olmuyor mu? Daha fazla açıklamaya ihtiyaç var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,556
Üyeler
198,589
Son üye
nevzyzlm
Geri