Yeni PC Fps Drop Yiyorum

DDU dışında PUBG konusunda önerdiklerimi de uyguladın mı? Uyguladıysan ona göre Valorant özelinde biraz araştırma yapacağım.
sadece bios ayarlarını yaptım hala daha aynı olunca geri sıfırladım her şey normalken denedim diğerlerini de yapmam gerekir mi bios zaten son sürüm (betayı indirmedim) fps zaten 800-900 civarlarında geziyo, bilgisayar yeni olduğu için tüm uygulamalar güncel

sadece bios ayarlarını yaptım hala daha aynı olunca geri sıfırladım her şey normalken denedim diğerlerini de yapmam gerekir mi bios zaten son sürüm (betayı indirmedim) fps zaten 800-900 civarlarında geziyo, bilgisayar yeni olduğu için tüm uygulamalar güncel
Yapın gözden kaçan bir şey vardır ve orada Wintoys ince ayarları falan var. Faydası var.

Nvidia denetim masasını kaldıran 6xx.xx sürücülerinde bu sorun yaşanıyor. DDU ile sürücüyü kaldırıp, 596.49 geri dönün.

Bunun dışında bağlantıda önerdiğim güncelleme kontrolü ve ince ayarları yapın.

Ayrıca anakarttaki Wifi kartları genelde bellek sızıntı sorunuyla meşhurlar, kullanmıyorsanız devredışı bırakın. Kullanıyorsanız da harici bir adaptör alın ve onunla kullanın. Veya Wifi kartı güncellemelerini eksiksiz yapın.

Keza anakart uygulamalarını falan sistemde tutmayın. BIOS ayarlarını sıfırlayın, Resizebar, XMP, hile koruması için ayarlar hariç overclock vb. kurcalamayın. Güç seçeneklerini dengelide tutun. Chipset güncelleyince zaten güç seçeneklerini AMD kendine uygun hale getiriyor. Yüksek veya Nihai performansın faydası yok, hatta saçma sapan sorunlara yol açtığı senaryolar var. Bırakın oyuna göre chipset sürücüsü ve Windows karar versin.

Beta BIOS'dan bu arada genelde sorun çıkmaz, çünkü test edip siteye salıyorlar. Beta olsa da denenmiş oluyor. Ben genelde güncelliyorum. Ama şart değil.
Ne pubg'miş her yerde görüyorum bu paylaşımını. xd

Ne pubg'miş her yerde görüyorum bu paylaşımını. xd
Rehber yapmak yerine tek konuda toplanmış mesajı önce genel bir yazılımsal bakım için atıyorum. Çözülmezse oyun özelinde araştırma yapıp yardım ediyorum ya. Ayrı bir rehber konusuyla uğraşmam. :D

az önce fortnite oynuyordum ve pc aniden yeniden başladı ekranda cihazınızda bir sorunla karşılaşıldı yeniden başlatılıyor yazıyordu minidump dosyası oluşmuş bunu nasıl düzeltirim dünden beri aynısı oluyor düzelttim sanıyordum düzelmemiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,590
Üyeler
198,799
Son üye
Typhonea

Geri