Yeniden Baslatildiginda Siyah Ekranda Kaliyor

Reaksiyon skoru
7
Sistemi yeni aldım ve özellikleri asagida gorsel olarak ekledim sistemi windows uzerinden yeniden baslattigimda siyah ekranda kaliyor ve hicbir sekilde ekran gelmiyor biostan degisiklikler yaptim bios pilini söktüm biosu güncelledim sistem de kisa devre var mi yok mu onu kontrol ettim hicbir sekilde cözüme ulasamadim bilgisi fikri olan var mı?

Ekler

• 61478.webp
    61478.webp
    166.1 KB · Hit: 15
Bios ekranı vs de gelmiyor mu?
Sistemi yeni aldım ve özellikleri asagida gorsel olarak ekledim sistemi windows uzerinden yeniden baslattigimda siyah ekranda kaliyor ve hicbir sekilde ekran gelmiyor biostan degisiklikler yaptim bios pilini söktüm biosu güncelledim sistem de kisa devre var mi yok mu onu kontrol ettim hicbir sekilde cözüme ulasamadim bilgisi fikri olan var mı?

Hocam biosta save&exit bölümüne gel oradan default yapıp sıfırla sonra F10 la kaydedip çık pc yeniden başlayacak ve inşallah işine yarar bu.

Windowsu düzgün kurduğuna emin misin?
Windows ile bagimsiz bir durum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam biosta save&exit bölümüne gel oradan default yapıp sıfırla sonra F10 la kaydedip çık pc yeniden başlayacak ve inşallah işine yarar bu.
Denedim üstad
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denedim
Hocam ramleri çıkart farklı slotlarda dene ram ile alakalı olabilir
Onu da denedim yarin incehesap ile gorusucem mecburen sanirim anakart arizali

Geri