IEM Kulaklık alınır mı?

E-sporcu tripleri ne alaka dostum müzik performansı için bile alınır bence.
kablolosuz kulaklıklar var hocam muzik dinlemek icin neden iem tercih edeyim kulak ici kulaklıklar yeterince kulagı agrıtmıyor gibi olmadı birde iemin ustune bi kulaklık daha takalım ses kasmak icin tam olur gereksiz tripler gibi geliyor bana şahsen

kablolosuz kulaklıklar var hocam muzik dinlemek icin neden iem tercih edeyim kulak ici kulaklıklar yeterince kulagı agrıtmıyor gibi olmadı birde iemin ustune bi kulaklık daha takalım ses kasmak icin tam olur gereksiz tripler gibi geliyor bana şahsen
Kulak içi kulaklıklar hiçbir zaman benim kulağımı agritmadı.
Aksine kulak üstü kulaklıklar çok terletiyor ve kulağı komple kapattığı için kalp atisimi hissetmeye başlıyorum. Klostrofobik bir ortam yapıyor bende.
Bu sebeple kulak üstü kulaklık kullanmıyorum 10 senedir.
Yani trip değil tercih.

Kulak içi kulaklıklar hiçbir zaman benim kulağımı agritmadı.
Aksine kulak üstü kulaklıklar çok terletiyor ve kulağı komple kapattığı için kalp atisimi hissetmeye başlıyorum. Klostrofobik bir ortam yapıyor bende.
Bu sebeple kulak üstü kulaklık kullanmıyorum 10 senedir.
Yani trip değil tercih.
Ben oyun icin iyi bir kulakliği olupta sirf daha iyi ses kasiliyor diye iem alanlardan bahsediyorum hocam istisnai durumlar olabilir bende tam tersi bilemem kimin durumu nasıl

Aynen öyle ben Melody Wingsi abartılmış ve pahalı buluyorum.
Hocam 20 gündür stok yok. Chatten de cevap yok. Siz takip ediyorsanız kaç ayda bir stok geliyor?

Hocam 20 gündür stok yok. Chatten de cevap yok. Siz takip ediyorsanız kaç ayda bir stok geliyor?

İkisinide alma.
yeni geldi oyunda daha iyi bunlardan. AE olanı seçiceksin diğeri kötü

İkisinide alma.
yeni geldi oyunda daha iyi bunlardan. AE olanı seçiceksin diğeri kötü
Hangi konuda daha iyi hocam?

İncelem puanlari kötü geldi gözüme.
Tabi müzik için çoğu.
Delci ae acayip tutan çok iyi kulaklık parasına göre. Millet çok beğeniyor redditte. Ben de og dinledim çok iyiydi ama oyunda nasıldır denemedim. Sahnesi çok genişti bence oyunlarda da iyidir. Hatta aldım şimdi ae sini bekliyordum baya :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Loky
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,006
Üyeler
198,681
Son üye
Yag1z7

Geri