KathriN
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
hocam yaptım bişey olmadı gibi sadece kırmızıda belli oluyor. iade etmeye değermi sizce indirimde aldımÖlü piksel olması için her renkte siyah bir nokta olması lazım sizinki muhtemelen sıkışmış piksel.
Sıkışmış pikseli düzeltmek için bu programı indirin 30dk boyunca sıkışmış pikselin olduğu bölgede beklesin.
JScreenFix - Stuck Pixel Repair
JScreenFix is a browser-based stuck pixel repair tool for LCD and OLED displays.www.jscreenfix.com
hocam monitör 2k çektiğim telefon 16 pro daha nasıl yapmalıyım bilmiyorumfotoda gözükmüyor çözünürlük düştüğünden dolayı sanırım
buraya yükleyince çözünürlük düşebiliyor o yüzdendir, sen görüyorsan vardır tabii de çözümünü bilmiyorum.hocam yaptım bişey olmadı gibi sadece kırmızıda belli oluyor. iade etmeye değermi sizce indirimde aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam monitör 2k çektiğim telefon 16 pro daha nasıl yapmalıyım bilmiyorum
hocam yaptım bişey olmadı gibi sadece kırmızıda belli oluyor. iade etmeye değermi sizce indirimde aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam monitör 2k çektiğim telefon 16 pro daha nasıl yapmalıyım bilmiyorum
değişim yapmazlar büyük ihtimalle iade alırlar bi iki tane böyle yorum görmüştüm bu şekilde kullansam sorun olurmu ölü piksel test ekranını açıp dikkatli bakmadığım sürece göünmüyor hiçbir şekildeSıkışmış pikselin çözülme ihtimali var ama kesin çözülecek diye bir şey de yok değişim isteyin.
değişim yapmazlar büyük ihtimalle iade alırlar bi iki tane böyle yorum görmüştüm bu şekilde kullansam sorun olurmu ölü piksel test ekranını açıp dikkatli bakmadığım sürece göünmüyor hiçbir şekilde