PC Sıcaklığı Çok Mu?

BerkayK37

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba iyi akşamlar,

Oyun oynarken pc sıcaklığı 86ya kadar yükseliyor sıvı soğutma mevcut 240mm kasada işlemci olarak ryzen 7 9700x var odam ön cepheye bakıyor tüm gün güneş alıyor haliyle oda baya sıcak oluyor işden dolayı akşam 9 gibi oynayabliyorum fakat yine sıcak oluyor oda. Boştayken 45-54 arası değişiyor sıcaklığı ama oyuna girdim mi 86ya kadar çıkıyor, 75 görmüyordu pc oda sıcaklığı bu kadar etkiler mi pc ısınmasını normal midir bu kadar yüksek sıcaklığa ulaşması.

Merhaba iyi akşamlar,

Oyun oynarken pc sıcaklığı 86ya kadar yükseliyor sıvı soğutma mevcut 240mm kasada işlemci olarak ryzen 7 9700x var odam ön cepheye bakıyor tüm gün güneş alıyor haliyle oda baya sıcak oluyor işden dolayı akşam 9 gibi oynayabliyorum fakat yine sıcak oluyor oda. Boştayken 45-54 arası değişiyor sıcaklığı ama oyuna girdim mi 86ya kadar çıkıyor, 75 görmüyordu pc oda sıcaklığı bu kadar etkiler mi pc ısınmasını normal midir bu kadar yüksek sıcaklığa ulaşması.
Ben Prime 95 smallest test(bilen bilir şeytani bir test) çalıştıyorum bu kadar ısınmıyor bu değer bir oyun için hiç normal değil. Ve odamda ben terden su olmama rağmen durum böyle

Kaç olması lazım ? Her oyunda bu kadar sıcaklığa çıkmıyor 3A oyunlarda genelde bu kadar yükseliyor.

Anlık çıkıyorsa normal, sürekli 85 ise yine sorun değil ama parçaların hızlı eskir. Fanların sesli çalışır gpu da fazla ısınır. Kasada soğutmayı geliştir yorum yapamıyorum detay eklememişsin.

Anlık çıkıyorsa normal, sürekli 85 ise yine sorun değil ama parçaların hızlı eskir. Fanların sesli çalışır gpu da fazla ısınır. Kasada soğutmayı geliştir yorum yapamıyorum detay eklememişsin.
Kademeli olarak artıyor bir anda yükselmiyor bir süre 70lerde seyrediyor sonra 80lere çıkıyor sabit kalıyor orda 82-81 düşüyor 86 çıkıyor oyunu kapatınca anlık 74-72 düşüyor sonra yavaş yavaş iniyor sıcaklık şuanda boşta 54 derece film izliyorum az önce kapadım oyunu 240mm thermalright soğutucu var sıvı soğutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,615
Üyeler
198,601
Son üye
HunTierS
Geri