2k Monitor Tavsiyesi

Ahmedovic

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
13000
Merhabalar,

Samsung G65B alacaktim fakat Samsung’un kendi sitesinde satistan kaldirildigini gordum nasip degilmis dedim.

Takip ettigim 3 monitor var. Fps oyunlari oynamiyorum. Daha cok World of Warship, War Thunder ve hikayeli oyunlar agirlikta.

27” ekran yeterli olacaktir. Onun altinda olan monitorler masama kucuk geldigi icin iade ettim.

Asus Tuf Gamıng VG27AQL5A 27 Fast IPS 2560X1440 0.3ms 210Hz 350CD Dp HDMI USB Hoparlör Vesa 3yıl Eyecare, Flıcker-Free,pivot,düşük Mavi Işık Monitör

Gigabyte M27Q2 QD

Fazla para vermeye gerek yok asagidaki monitor de yeter derseniz linki asagida

AOC Q27G42XNe

Sizlerin tavsiye ve onerilerinize acigim. Simdiden tesekkur ediyorum

Attıklarınızın hepsi alınır. Bütçenize göre tercih edin. Bana kalırsa Q27G42XNE yeterli.

Son düzenleme:
Attıklarınızın hepsi alınır. Bütçenize göre tercih edin. Bana kalırsa Q27G42XNE yeterli.
Cevap icin tesekkur ederim. Benim mantigimda ondan yana. Genelde birsey aldigimda her zaman ileriye donuk alirim, gonul isterki oled olsun. Malum ekonomik sartlar fazla acilmaya gerek yok.

Merhabalar,

Samsung G65B alacaktim fakat Samsung’un kendi sitesinde satistan kaldirildigini gordum nasip degilmis dedim.

Takip ettigim 3 monitor var. Fps oyunlari oynamiyorum. Daha cok World of Warship, War Thunder ve hikayeli oyunlar agirlikta.

27” ekran yeterli olacaktir. Onun altinda olan monitorler masama kucuk geldigi icin iade ettim.

Asus Tuf Gamıng VG27AQL5A 27 Fast IPS 2560X1440 0.3ms 210Hz 350CD Dp HDMI USB Hoparlör Vesa 3yıl Eyecare, Flıcker-Free,pivot,düşük Mavi Işık Monitör

Gigabyte M27Q2 QD

Fazla para vermeye gerek yok asagidaki monitor de yeter derseniz linki asagida

AOC Q27G42XNe

Sizlerin tavsiye ve onerilerinize acigim. Simdiden tesekkur ediyorum
LG indirimdeyken fena değildi, Hoparlörü de vardı. Bunlar bi tık eksik hissettiriyor.

Sordukların arasından aoc q27g42xne

Sordukların arasından aoc q27g42xne

42xne butce olarakta kullanim olarakta makul bir tercih olacak. Tesekkur ettim tekrardan ilginiz icin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,275
Üyeler
198,738
Son üye
burak yılduz

Geri