RX 9060 XT Asus Mu Sapphire mi?

Asus mu Sapphire mi?

• Asus

Oylar: 0 0.0%
  • Sapphire

Oylar: 8 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    8

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
276
İki ürün arasında az da olsa bir fiyat farkı var. İnternetten gördüğüm kadarıyla herkes çok farklı yorumlarda bulunmuş. Kimine göre marka önemli değilken kimi asusu bu kartta son sıraya koyup sapphire veya xfx gibi markaları önermiş. Nasip olursa yarın ekran kartımı ve psumu yenileyeceğim. Bu iki karttan hangisini seçmek daha mantıklı olur?

ASUS
Sapphire

İki ürün arasında az da olsa bir fiyat farkı var. İnternetten gördüğüm kadarıyla herkes çok farklı yorumlarda bulunmuş. Kimine göre marka önemli değilken kimi asusu bu kartta son sıraya koyup sapphire veya xfx gibi markaları önermiş. Nasip olursa yarın ekran kartımı ve psumu yenileyeceğim. Bu iki karttan hangisini seçmek daha mantıklı olur?

ASUS
Sapphire
sapphire daha iyi 500 daha verir sapphire alırım ama fiyat farkı cogalırsa asus al gec

yanyana gören herkes sapphire der bu ikilemde. sadece marka takıntısı olan asus der.

Saphhire in 9070 ini kullanmıştım 2 fanlı olduğuna bakma bloğu vs çok büyük 3 fanlı modeller kadar. Bu da aynı şekildeyse baya iyidir

Sapphire, asus gigabyte msi gibi en üst soğutma orta soğutma zayıf alt soğutma gibi çok segment ayırmaz

Sapphire sadece amdye çalıştığı için en baz modelinden en yüksek modellerine kadar soğutmalar arasında kalite uçurumu yok (örneğin asus rog astral ile dual arasındaki fark kadar)

Bu yüzden kesinlikle sapphire. Amdnin EVGASI (gerçi powercolorda sayılabilir) 😃

Sapphire, asus gigabyte msi gibi en üst soğutma orta soğutma zayıf alt soğutma gibi çok segment ayırmaz

Sapphire sadece amdye çalıştığı için en baz modelinden en yüksek modellerine kadar soğutmalar arasında kalite uçurumu yok (örneğin asus rog astral ile dual arasındaki fark kadar)

Bu yüzden kesinlikle sapphire. Amdnin EVGASI (gerçi powercolorda sayılabilir) 😃
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Sapphire alıcam tavsiyelerinize uyarak

DİKKAT - Sapphire oc edition ASUS düz versiyon. OC modelde firmalar daha fazla güç fazı veya daha kaliteli mosfet, bobin ve kapasitör kullanırlar. Sapphire de kartta biraz daha kaliteli malzeme kullanmış olabilir. Bende beyaz oc olanı var ve çok memnunum. OC yapın yapmayın ama kaliteli parçalar kartın ömrünü uzatır. Bu arada ben hiçbir zaman oc yapmam ama mümkün olduğunca oc editonları seçer alırım bu sebepten ötürü.

Son düzenleme:
Sapphire elbette
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her iki kartın incelemesini bak sapphire 60 derece geçmiyor diye hatırlıyorum asusta ise durum farklı olabilir nvidia da ki gibi davranıyorsa uzak durulması lazım +70 derece ise

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,672
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri