🔥İndirim Sinbo Tavan Vantilatörü 839₺

o fırlatma olayı sıkıntı gibi, metal veya keskinse can yakar :D
Yok yok plastik de fırladığında muhtemelen uç kısımları denk gelir birine gelirse oralar da yassı yani çok bir zarar vereceğini düşünmüyorum da göze falan denk gelirse büyük sıkıntı :D

Ben Temu'dan aldım uzun zamandır kullanıyorum. Bu yaz pervaneyi çalıştırdığımda ses yapmaya başladı. Temizledim felan düzelmedi. Sonra içini açtığımda lamba ile pervane arasındaki yuvarlak parçanın eridiğini gördüm. Sanırım ledleri çok fazla ısındığı için plastiği eritmiş. Şuan hala kullanıyorum. Çalıştıkça sesi kesildi. Üşenmezsem yarın içinin resmini atarım.

Bu arada geçen hafta prime day ilk başladığı dk bu ürün 350ye felan satıldı.

Ben Temu'dan aldım uzun zamandır kullanıyorum. Bu yaz pervaneyi çalıştırdığımda ses yapmaya başladı. Temizledim felan düzelmedi. Sonra içini açtığımda lamba ile pervane arasındaki yuvarlak parçanın eridiğini gördüm. Sanırım ledleri çok fazla ısındığı için plastiği eritmiş. Şuan hala kullanıyorum. Çalıştıkça sesi kesildi. Üşenmezsem yarın içinin resmini atarım.

Hocam o profil ne

bunlar performans olarak güzel oluyor mu hocam? Birde ses yapıyorlar mı?
Hocam performans olarak büyük bir odada değilseniz yeterli. Ses olarak ise 1.seviye gayet iyi ancak 3.seviye de doğal olarak rüzgar sesi var biraz ancak uyutmayacak seviyede değil. Benimki Panther marka pervane fırlatma problemi yaşamadım. İleride yaşar mıyım tabii onu bilemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldım bakalım cata nın olanı deneyeyim bi keyif vermez se iade ederim en kötü avizemi temizlemiş olurum 🙃
Aynen öyle hocam hayırlı olsun.

Son düzenleme:

Nasıl ama yılın en düşük fiyatı diyor?

Buraya takılır mı bu vantilatör ? Aldım ama bilmiyorum
image.webp

Bimde 690 tl suan yarim saat once gordum

temudan 1 sene önce almıştım kullanıyorum
hatta başka bir siteden sinbo marka aldım temudan aldığım kadar kaliteli değil ama iş görür
yemek masasının üstüne taktım iş görüyor yemekte terlemeden rahat yarım saat geçiriyoruz 4 kişilik aile

aynı ürün pazaramada var şuan 839 lira
kupon falan varsa daha uyguna alabilirsiniz.

temudan 1 sene önce almıştım kullanıyorum
hatta başka bir siteden sinbo marka aldım temudan aldığım kadar kaliteli değil ama iş görür
yemek masasının üstüne taktım iş görüyor yemekte terlemeden rahat yarım saat geçiriyoruz 4 kişilik aile

aynı ürün pazaramada var şuan 839 lira
kupon falan varsa daha uyguna alabilirsiniz.
Hatta pazarama da troy indirimi var sepeti 1.200 liraya tamamlayıp 200 lira troy kuponu + vodafone pay kampanyasıyla da 250 lira iade alabilirsiniz o zaman 750'ye geliyor hepsi.

Geri