🔥İndirim Sinbo Tavan Vantilatörü 839₺

Uzun zamandır kullanıyorum bu konudaki yani 52 santim olanından dört tane bunun bir boy büyüğü 85 santim olanlardan iki tane aldım küçükleri mutfaktaki kokuyu biriken sıcak havayı dağıtsın diye kullanıyorum bir de yatak odasında tam yatagin üstüne denk gelecek şekilde konumlandırırırsanız iyi iş görüyor Ama 15 20 metre² ve üzeri bir salonda kullanacaksınız altında olmadığınız sürece pek bir fayda sağlamayacaktır
85 santim olanları güzel onlar bayağı iş görüyor hem ileri yönlü hem geri yönlü çalışabiliyor.
ikisi de her kademede gayet sessiz ama tavana sabit tavan duyu alıp o şekilde takmanız lazım

Bende normal ayaklı vantilatör var, en düşük modda fazla üflüyor, yatarken çarpar direk üzerine doğru üflerse. Bunu alıp yatak odasına taksam en düşük modu nasıl acaba, hafif hafif üflesin istiyorum cereyan yapar gibi olsun çok esip çarpsın istemiyorum. İşime yarar mı?

ledolet geldi bime geçen 750 tane bim gezdim bulamadım alınır mı acaba ya havada biriken sıcak havayı indirsin aşağı yeter
Zamanında Temu bedavadan hallice satmıştı ikili palet halinde. Bundan daha küçük. Üstüne üflerse ferahlatıyor. Pcnin olduğu odada kullanıyorum. Oyuncu koltuğunun arkasına denk geldiği için geçemiyor serinliği. Ancak yatarken 1 saat çalışsın şeklinde ayarlayıp, hasta edecek, kapatayım dediğim çok oldu geçen yaz temmuz sıcaklarında. Bu arada en düşük seviyede kullanıyorum. Bu paraya da alınır bence.

O problem sizin için evet ancak bence şurda 3 ay yaz sıcaklarında idare edip sonrasında bence tekrar akıllı ampüle geçilebilir. Sıcak özellikle geceleri kafayı yedirtiyor adama.
Aldım bakalım cata nın olanı deneyeyim bi keyif vermez se iade ederim en kötü avizemi temizlemiş olurum 🙃

bunlar performans olarak güzel oluyor mu hocam? Birde ses yapıyorlar mı?
Ben eve 2 tane almıştım bundan değildi ama genel olarak ürün aynıydı, markalar değişiyor önemsiz hepsi Çin malı kumandalarına kadar aynı tasarımsal olarak ufak değişiklikler oluyor modeller arasında
Ses konusunda şahsen ses yoktu güzel serinletiyor ortamı ışığı kumandası vs. güzel
Ama gelelim ki ben ne yaptıysam pervaneleri iyice dibine kadar oturttuysam bile bir gün çat pat sesle uyandım pervaneleri fırlatmış üstünden benim aldığım model
Geri taktım kullanıyordum falan derken yine aradan bir süre geçince pervaneleri fırlattı öyle olunca ikisini de iade etmiştim
Evet çok kullanışlı güzel ürün ama ne bileyim çok güvenli ve sağlıklı bulmuyorum pervanelerin geçme kısmı dümdüz itiyorsun dibine kadar oturuyor kendince böyle ufak kilitliyormuş gibi pervaneleri ama ben çok sağlam bulamadım hepsinin fırlatma potansiyeli var benim gözümde

Son düzenleme:
Ben eve 2 tane almıştım bundan değildi ama genel olarak ürün aynıydı, markalar değişiyor önemsiz hepsi Çin malı kumandalarına kadar aynı tasarımsal olarak ufak değişiklikler oluyor modeller arasında
Ses konusunda şahsen ses yoktu güzel serinletiyor ortamı ışığı kumandası vs. güzel
Ama gelelim ki ben ne yaptıysam pervaneleri iyice dibine kadar oturttuysam bile bir gün çat pat sesle uyandım pervaneleri fırlatmış üstünden benim aldığım model
Geri taktım kullanıyordum falan derken yine aradan bir süre geçince pervaneleri fırlattı öyle olunca ikisini de iade etmiştim
Evet çok kullanışlı güzel ürün ama ne bileyim çok güvenli ve sağlıklı bulmuyorum pervanelerin geçme kısmı dümdüz itiyorsun dibine kadar oturuyor ama hepsinin fırlatma potansiyeli var benim gözümde
o fırlatma olayı sıkıntı gibi, metal veya keskinse can yakar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,210
Üyeler
198,712
Son üye
Talha6606

Geri