Yok içinde led var takılmıyor ama ben alırsam modifiye etmeyi deneyebilirimAkıllı ampul takılır mı?
Zamanında Temu bedavadan hallice satmıştı ikili palet halinde. Bundan daha küçük. Üstüne üflerse ferahlatıyor. Pcnin olduğu odada kullanıyorum. Oyuncu koltuğunun arkasına denk geldiği için geçemiyor serinliği. Ancak yatarken 1 saat çalışsın şeklinde ayarlayıp, hasta edecek, kapatayım dediğim çok oldu geçen yaz temmuz sıcaklarında. Bu arada en düşük seviyede kullanıyorum. Bu paraya da alınır bence.ledolet geldi bime geçen 750 tane bim gezdim bulamadım alınır mı acaba ya havada biriken sıcak havayı indirsin aşağı yeter
Aldım bakalım cata nın olanı deneyeyim bi keyif vermez se iade ederim en kötü avizemi temizlemiş olurumO problem sizin için evet ancak bence şurda 3 ay yaz sıcaklarında idare edip sonrasında bence tekrar akıllı ampüle geçilebilir. Sıcak özellikle geceleri kafayı yedirtiyor adama.
bunlar performans olarak güzel oluyor mu hocam? Birde ses yapıyorlar mı?Farklı markası var müthiş bişey
Ben eve 2 tane almıştım bundan değildi ama genel olarak ürün aynıydı, markalar değişiyor önemsiz hepsi Çin malı kumandalarına kadar aynı tasarımsal olarak ufak değişiklikler oluyor modeller arasındabunlar performans olarak güzel oluyor mu hocam? Birde ses yapıyorlar mı?
o fırlatma olayı sıkıntı gibi, metal veya keskinse can yakarBen eve 2 tane almıştım bundan değildi ama genel olarak ürün aynıydı, markalar değişiyor önemsiz hepsi Çin malı kumandalarına kadar aynı tasarımsal olarak ufak değişiklikler oluyor modeller arasında
Ses konusunda şahsen ses yoktu güzel serinletiyor ortamı ışığı kumandası vs. güzel
Ama gelelim ki ben ne yaptıysam pervaneleri iyice dibine kadar oturttuysam bile bir gün çat pat sesle uyandım pervaneleri fırlatmış üstünden benim aldığım model
Geri taktım kullanıyordum falan derken yine aradan bir süre geçince pervaneleri fırlattı öyle olunca ikisini de iade etmiştim
Evet çok kullanışlı güzel ürün ama ne bileyim çok güvenli ve sağlıklı bulmuyorum pervanelerin geçme kısmı dümdüz itiyorsun dibine kadar oturuyor ama hepsinin fırlatma potansiyeli var benim gözümde