Yardım 10.000tl Mouse Önerisi

Superstrike balon 6k lık superlight 2c de aynı işi görüyor yok tıklama hızıymış falan gereksiz özellikler bana göre sensör aynı zaten

aynen hocam kablolu şarj ediyorsunuz. Sepette indirim oldu değil mi boşuna fazladan vermeyin.. 260 liraya yakın iniyor fiyatı.
Valla hocam 8200₺ ye sipariş ettim umarım pişman olmam diğer mouse ile arasında çok kaldım ama yabancı videolarda diğer mouseyi kalitesinden dolayı baya gömmüşlerdi fiyatını haketmediğini söylüyordu herkes bakalım.. birde dongle ekranına istediğimizi koyabiliyormuyuz?

Valla hocam 8200₺ ye sipariş ettim umarım pişman olmam diğer mouse ile arasında çok kaldım ama yabancı videolarda diğer mouseyi kalitesinden dolayı baya gömmüşlerdi fiyatını haketmediğini söylüyordu herkes bakalım.. birde dongle ekranına istediğimizi koyabiliyormuyuz?
Driver üzerinden yapabilirsin hocam.

Hocam bi taraf superstrike süper diyor bi taraf alma diyor kafam karıştı. ama mediamarkı aradım sadece 3 taksit diyor attığım 2 mouse arasında kaldım yine hangisini öneririsiniz?
Hocam öncelikle bir çok mouse deneyimımden sonra Yüksek bütçeyle alınabilecek en iyi mouse WLMOUSE serisidir arkadaşın attığı mouse gayet iyi superstrike aşırı balon bir mouse rapıdtrigger olsa ne olmasa ne malzeme kalitesi olarakta Wl mouse gibi premium hissettirmıyor ikisini birden kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki wlmouse çok daha iyi tercih olacaktır

10.000 TL bütçede sıfır ekran kartı seçenekleri biraz sınırlı. Eğer ikinci el düşünüyorsan, çok daha güçlü kartlar alabilirsin. Benim önerim şu şekilde:

🥇 1. AMD Radeon RX 6700 XT (2. EL) – En iyi fiyat/performans
- 12 GB VRAM
- RTX 4060'a yakın, bazı oyunlarda daha yüksek ham performans
- 1080p Ultra ve 1440p'de çok başarılı
Genellikle 9.000-11.000 TL arasında bulunabiliyor. Ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Kendim kullandığım için birinci sıraya koymadığıma emin olabilirsin. Sadece verdiğin fiyat aralıklarına ve kullanmak istediğin koşullara göre 3 tane seçenek sunacağım.

🥈 2. NVIDIA RTX 4060 (2. el veya indirim yakalanırsa sıfır)
- DLSS 3 ve Frame Generation desteği
- Güç tüketimi çok düşük
- Ray Tracing AMD'den daha başarılı
Fiyatı genellikle 10.500-12.000 TL civarında.

🥉 3. AMD RX 7600 (Sıfır)
- 8 GB VRAM
- 1080p için oldukça güçlü
Sıfır garantili tercih etmek isteyenler için mantıklı.

Toparlamak gerekirse:
2. el alırım diyorsan → RX 6700 XT
Sıfır ve garantili olsun diyorsan → RX 7600
DLSS 3, yayın, yapay zekâ özellikleri önemli diyorsan → bütçeyi biraz artırıp RTX 4060 al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,984
Üyeler
198,671
Son üye
mertyildiranq

Geri