❌İndirim Bitti! Huaweı Watch Fit 4 Pro Akıllı Saat Siyah 4.999 TL

İptal geldi ? Mediamarkti aradım sordum kendileri yaşadığım şehrin yakınında herhangi bir şekilde stok olmadığı ve yakın bir vakitte bu stogun yenilenemeyecegi için gönderilemedigini belirtti :D Mediamarkttt AHHHH
Evet az önce aradılar beni de size stok yok demişler bana da fiyat hatası dediler. hadi bakiim THH başlasın :D

Medimarkt hep böyle. Benim ürün dağıtımda kod mesajı gelip iptal edildi. Bide logitech ucuz mouse idi. Bunu evinden geri aldırırlar 😅 O derece bir firma

Bu adamlar da iyi alışkanlık haline getirdi. Tamam bir kere olur iki kere olurda sürekli sürekli bir fiyat hatası. Kontrol eden olmayınca bunlar da at koşturuyor rahat rahat

Ben başvurumu hakem heyetine yaptım bakalım ne olacak faturam kesildi kargo mesajım var iade mailim var bunuda kabul etmeyeceklerse thh ne için var :)

Evet az önce aradılar hatalı fiyattan dolayı iptal ettik diyorlar hala almak isterseniz stokta var ama 10k :D yasal haklarınızı kullanabilirsiniz deyip kapattı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet ben de bugün THH sürecini başlatıyorum hayırlısı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Akakçe epey tarzı sitelerdeki fiyatları da baz alın THH ye başvuruyor iseniz çünkü belirttikleri fiyat hatalı fiyat için uygun değil. Dönem içindeki en düşük fiyata yakın.

Evet az önce aradılar hatalı fiyattan dolayı iptal ettik diyorlar hala almak isterseniz stokta var ama 10k :D yasal haklarınızı kullanabilirsiniz deyip kapattı.
Net THH'ye verin. Güzel bir THH dilekçesi yazın, yapay zekâyı da kullanın bence. Böyle bir üslup olamaz.

Net THH'ye verin. Güzel bir THH dilekçesi yazın, yapay zekâyı da kullanın bence. Böyle bir üslup olamaz.
Ben yapay zeka ile yazdırdım eğer gerçekten adalet var ise benim lehime sonuçlanacağını düşünüyorum ürünün kargoya verildi bildirim'i var iade edildi mailim var faturamda var ben gemini'ye yazdırdım ardından gptye atıp revize ettirdim öyle gönderdim dilekçeyi

Savunmada piyasa fiyatı 10k diye savunurlarsa kazanmanız bence zor geçen sene hbnin 4kdan aldığım, sonrasında 6kya çıkardığı 2k lenovo monitörü thhye vermiştim. 6kya çıkardığını da ss deliliyle şikayete eklemiştim. Savunmada monitör piyasa fiyatına 10 küsür k demişlerdi ve çıkan kararda hakim bana fırsatçı gibi kelimeler kullanmıştı :D ama başka şehirden birisi ise kazanmıştı. Değişik durum.

Savunmada piyasa fiyatı 10k diye savunurlarsa kazanmanız bence zor geçen sene hbnin 4kdan aldığım, sonrasında 6kya çıkardığı 2k lenovo monitörü thhye vermiştim. 6kya çıkardığını da ss deliliyle şikayete eklemiştim. Savunmada monitör piyasa fiyatına 10 küsür k demişlerdi ve çıkan kararda hakim bana fırsatçı gibi kelimeler kullanmıştı :D ama başka şehirden birisi ise kazanmıştı. Değişik durum.
Karar, dosyanın kime denk geldiğine göre değişebiliyor. Satıcının saçma sapan bir savunma yaparak aradan çıkamaması için gerekirse Akakçe ve Epey gibi sitelerdeki fiyat geçmişlerini de THH dilekçesine eklemen lazım. Ben Mart ayında Evidea'dan 870 TL civarına metal ayaklı bir masa almıştım. O dönem piyasası 2.000 TL civarındaydı; fiyatların 1.500 TL'lere kadar indiğini gösteren ekran görüntülerini de dosyaya koymuştum. Sonuçta ben kazandım; beni mağdur ettikleri için heyet, firmanın bana 2.119,10 TL ödemesine karar verdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,418
Üyeler
198,966
Son üye
Ktmduke_250

Geri