Max 60k Bu PC İyi Midir ?

mertaydn

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
60000
Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Kendimce kaliteli parçalar ile böyle bir sistem toparladım. Almak mantıklı mı ?

Ekler

• 15700.webp
    15700.webp
    61 KB · Hit: 107
bugün donanım arşivinin sistemi paylaşılacak bence onu bekleyebilirsin

Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Kendimce kaliteli parçalar ile böyle bir sistem toparladım. Almak mantıklı mı ?
Hocam selamlar, öncelikle sitemi kullandığınız için teşekkür ederim. Umarım işinize yaramıştır. Bu arada ekran görüntünüz dikkatimi çekti. Görüntü biraz orantısız duruyor. Acaba tarayıcıda zoom out mu yaptınız, yoksa ekran görüntüsünü tabletten mi aldınız? Normalde bu şekilde görünmemesi gerekiyor. Sorunun kaynağını anlayabilirsem gerekli düzenlemeleri yapmak isterim.

Hocam selamlar, öncelikle sitemi kullandığınız için teşekkür ederim. Umarım işinize yaramıştır. Bu arada ekran görüntünüz dikkatimi çekti. Görüntü biraz orantısız duruyor. Acaba tarayıcıda zoom out mu yaptınız, yoksa ekran görüntüsünü tabletten mi aldınız? Normalde bu şekilde görünmemesi gerekiyor. Sorunun kaynağını anlayabilirsem gerekli düzenlemeleri yapmak isterim.
Telefondaki Chrome dan masaüstü modu ile almıs olmalıyım.

İyi gibi hocam, ben de geçen hafta aşağı yukarı benzer sistemi dizdim. SSD vardı ve eski kasayı muhafaza ettim. Valorantta falan 700 800 fps alıyorum, rdr 2 100 küsür, gayet iş yapar sistem. 3-5 aya da bir 16 gb ram daha eklenirse tamamdır.

Bazı arkadaşlar 32 ram yerine 9070 gpu daha mantıklı diyor, monitör 1080p ise 9070 anlamsız olur, bir de bir yerde durmak gerek.

Geri