650w psu yetmeyebilir onun dışınfa bir sorun görmedimRekabetçi oyunlar oynuyorum. Kendimce kaliteli parçalar ile böyle bir sistem toparladım. Almak mantıklı mı ?
Bunu nereden yapıyordunuz ya .Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Kendimce kaliteli parçalar ile böyle bir sistem toparladım. Almak mantıklı mı ?
40 a sistem olur mu 9 taksitbugün donanım arşivinin sistemi paylaşılacak bence onu bekleyebilirsin
taksit seçeneği olucakmış 6-9 fakat içerik ve fiyat hakkında hiçbir bilgim yok dostum bende merakla bekliyorum gerçekten ama tahminime göre bi 5070 gibi geliyor40 a sistem olur mu 9 taksitt
Hocam selamlar, öncelikle sitemi kullandığınız için teşekkür ederim. Umarım işinize yaramıştır. Bu arada ekran görüntünüz dikkatimi çekti. Görüntü biraz orantısız duruyor. Acaba tarayıcıda zoom out mu yaptınız, yoksa ekran görüntüsünü tabletten mi aldınız? Normalde bu şekilde görünmemesi gerekiyor. Sorunun kaynağını anlayabilirsem gerekli düzenlemeleri yapmak isterim.Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Kendimce kaliteli parçalar ile böyle bir sistem toparladım. Almak mantıklı mı ?
Telefondaki Chrome dan masaüstü modu ile almıs olmalıyım.Hocam selamlar, öncelikle sitemi kullandığınız için teşekkür ederim. Umarım işinize yaramıştır. Bu arada ekran görüntünüz dikkatimi çekti. Görüntü biraz orantısız duruyor. Acaba tarayıcıda zoom out mu yaptınız, yoksa ekran görüntüsünü tabletten mi aldınız? Normalde bu şekilde görünmemesi gerekiyor. Sorunun kaynağını anlayabilirsem gerekli düzenlemeleri yapmak isterim.
İyi gibi hocam, ben de geçen hafta aşağı yukarı benzer sistemi dizdim. SSD vardı ve eski kasayı muhafaza ettim. Valorantta falan 700 800 fps alıyorum, rdr 2 100 küsür, gayet iş yapar sistem. 3-5 aya da bir 16 gb ram daha eklenirse tamamdır.Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Kendimce kaliteli parçalar ile böyle bir sistem toparladım. Almak mantıklı mı ?
Anladım hocam sanırım pencereyi küçültüp SS aldınız dedim sorun varsa düzelteyimTelefondaki Chrome dan masaüstü modu ile almıs olmalıyım.
aynı sistem aynı psu sorunsuz çalışıyor hocam650w psu yetmeyebilir onun dışınfa bir sorun görmedim