Uçmuş bile, sd kartlar ne ara bu fiyatlara geldi be... ben 64gb'ı 150tl ye alıyordum çokta olmadı... 6 ayda x6 zam.64 GB microSD 157 TL (depo - yeni gibi)
Uçmuş bile, sd kartlar ne ara bu fiyatlara geldi be... ben 64gb'ı 150tl ye alıyordum çokta olmadı... 6 ayda x6 zam.64 GB microSD 157 TL (depo - yeni gibi)
Anında yemişler. Dediğin gibi çok ucuzdu bunlar, tüm depolama ve ram fiyatları 5-10x arttı. SDkartlara bile saldırıyor aç herifler.Uçmuş bile, sd kartlar ne ara bu fiyatlara geldi be... ben 64gb'ı 150tl ye alıyordum çokta olmadı... 6 ayda x6 zam.
Bende yetişebilsem alcaktım bu sefer ihtiyaçtı eski telefondaki görüntüleri atacaktımAnında yemişler. Dediğin gibi çok ucuzdu bunlar, tüm depolama ve ram fiyatları 5-10x arttı. SDkartlara bile saldırıyor aç herifler.
Faturada ikinci el yazıyor, 1 yıl amazon garantisi var. Marka garantisi benim yaşadığım süreçte yoktu. Faturada ikinci el yazdığı için. Amazonda marka garantisi beni ilgilendirmez ben ikinci el satıyorum diyor.Merhabalar dün amazon depodan 9070 xt aldım depodan alınan ürünlerin farkı nedir
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garantisi vs nasıl oluyor
sıfır zaten 36 civari indirimle 34k civarina dusuyorMerhabalar dün amazon depodan 9070 xt aldım depodan alınan ürünlerin farkı nedir
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garantisi vs nasıl oluyor
Depo --> ürün başkasına satıldı, bi sebeple iade geldi, sonra sana satılıyor demek.Merhabalar dün amazon depodan 9070 xt aldım depodan alınan ürünlerin farkı nedir
Depo --> ürün başkasına satıldı, bi sebeple iade geldi, sonra sana satılıyor demek.
Sıfırı 36 bin TL zaten, 2 bin TL ucuza ikinci el olanı almazdım. Kampanyalar ile 30-34 bin TL'ye düşüyordu bu.
Güzel fırsatlar oluyor. Sarı siteden alacağına buradan alıyorum hem iade hakkı hem de 1 yıl kendi garanti veriyor. Normalde ikinci el ürün alma huyum yoktur.Depo konusunda önemli olan anladığım kadarıyla, indirim dönemlerinde düşen fiyattan ciddi bir fark bulabilirsen şansını dene gibi bir şey . Ben Rode psa+1 aldım daha gelmedi . İlk defa deneyeceğim depoyu beğenirsem sağında solunda bir sıkıntı yoksa indirim dönemi 8-9 arası olan ürün 6 kya gelmiş olacak.
Hocam bunu sen mi aldın ben ekledim adrese gönderilemez dediAlıntıyı görüntüle
fiyatı iyi mi bütçesel çok rahat değilim ama yakaladım diye almak istedim.