Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Yale YSV/170/DB2 Dijital Kollu Kasa Mini Boy (depo - yeni gibi)

1783252279109.webp
,

Merhabalar dün amazon depodan 9070 xt aldım depodan alınan ürünlerin farkı nedir
1783252489740.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi vs nasıl oluyor

Merhabalar dün amazon depodan 9070 xt aldım depodan alınan ürünlerin farkı nedir
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi vs nasıl oluyor
Faturada ikinci el yazıyor, 1 yıl amazon garantisi var. Marka garantisi benim yaşadığım süreçte yoktu. Faturada ikinci el yazdığı için. Amazonda marka garantisi beni ilgilendirmez ben ikinci el satıyorum diyor.

Depo --> ürün başkasına satıldı, bi sebeple iade geldi, sonra sana satılıyor demek.
Sıfırı 36 bin TL zaten, 2 bin TL ucuza ikinci el olanı almazdım. Kampanyalar ile 30-34 bin TL'ye düşüyordu bu.

Depo konusunda önemli olan anladığım kadarıyla, indirim dönemlerinde düşen fiyattan ciddi bir fark bulabilirsen şansını dene gibi bir şey . Ben Rode psa+1 aldım daha gelmedi . İlk defa deneyeceğim depoyu beğenirsem sağında solunda bir sıkıntı yoksa indirim dönemi 8-9 arası olan ürün 6 kya gelmiş olacak.

Depo konusunda önemli olan anladığım kadarıyla, indirim dönemlerinde düşen fiyattan ciddi bir fark bulabilirsen şansını dene gibi bir şey . Ben Rode psa+1 aldım daha gelmedi . İlk defa deneyeceğim depoyu beğenirsem sağında solunda bir sıkıntı yoksa indirim dönemi 8-9 arası olan ürün 6 kya gelmiş olacak.
Güzel fırsatlar oluyor. Sarı siteden alacağına buradan alıyorum hem iade hakkı hem de 1 yıl kendi garanti veriyor. Normalde ikinci el ürün alma huyum yoktur.
Şu mouseden 2 tane aldım üzerlerinde toz bile yoktu kutusu yırtıktı sadece. Çok da memnun kaldım. Hem fiyat avantajı hem de böyle temiz ürün gelince çok avantajlı oluyor.
1783254455215.webp

1783254502355.webp

Odamı biraz akıllandırdım. Temu'dan aldığım akıllı ev ürünlerini ayrı routere bağlamak için şunu da depodan aldım. Tertemiz cihaz.
1783254643094.webp

Geri