Yardım Hyperx Cloud 3 S Wireless Alınır mı?

Reaksiyon skoru
77
Bütçem maks 6 bin. Genellikle cs olmak üzere her türlü oyunu oynuyorum. Cloud 3s parasının hakkını verir derseniz direkt alacağım.
Diğer önerilerinize de açığım, illa 5-6 bin olmasına gerek yok, 2-3 civarına f/p kulaklıklara da okeyim. şimdiden teşekkür ederim.

Bütçem maks 6 bin. Genellikle cs olmak üzere her türlü oyunu oynuyorum. Cloud 3s parasının hakkını verir derseniz direkt alacağım.
Diğer önerilerinize de açığım, illa 5-6 bin olmasına gerek yok, 2-3 civarına f/p kulaklıklara da okeyim. şimdiden teşekkür ederim.
Iyi degil diye biliyorum

Hemen alma önerileri bekle bence bi önerim olmasada cloud 3 kablolu olanı kullanıyorum sesi çok az ayrıca yazılımı da kullanışsız geliyor bana

Hemen alma önerileri bekle bence bi önerim olmasada cloud 3 kablolu olanı kullanıyorum sesi çok az ayrıca yazılımı da kullanışsız geliyor bana
Nasıl az hocam ben hoparlör olarak kullanıyorum

2 seçenek var
Ya ben sagirim ya sen sagirsin bana az geliyor
Anakartınız ne? Ben sağır değilim sistemden açıyorum mutfaktan sesi geliyor hatta bazen açıp tuvalete gidip s*ciyorum ufaktan tınısı geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ses kartı olmadan mı kullanıyorsunuz hocam?

Anakartınız ne? Ben sağır değilim sistemden açıyorum mutfaktan sesi geliyor hatta bazen açıp tuvalete gidip s*ciyorum ufaktan tınısı geliyor

Ses kartı olmadan mı kullanıyorsunuz hocam?

iem düşünürsen güzel ben geçtim rahatladım 2 ayar çektim güzelleşti iyice sense pro almıştım başta kötüydü yada mchose x9 alabilirsin güzeldir oda kullanıyorum

3S ses kasmada pek iyi değil açıkçası ayar vs çeksende tatmin edici bulmadım ben mchose x9 geçtim daha iyi diye düşünüyorum

iem düşünürsen güzel ben geçtim rahatladım 2 ayar çektim güzelleşti iyice sense pro almıştım başta kötüydü yada mchose x9 alabilirsin güzeldir oda kullanıyorum

3S ses kasmada pek iyi değil açıkçası ayar vs çeksende tatmin edici bulmadım ben mchose x9 geçtim daha iyi diye düşünüyorum
hocam iki kulaklıgı da denediyseniz mchose alayım o zaman ya. hem daha ucuz ve kumaş ped de çıkıyor diye biliyorum ayrıyeten.

Anakartınız da iyi anakart , bazılarında da bu şikayet var da ben default ayarlarda ses %75 TE hoparlör üzerinden de sesi orta yukarılara doğru getiriyorum miş gibi kullanıyorum.

2 seçenek var
Ya ben sagirim ya sen sagirsin bana az geliyor
dac kullan yada yazılımdan son sesi arttır olur biter

hocam iem + harici mikrofon alırsan keyfine bakarsın bu yaz aylarında

Alınmaz ben pişman oldum. Ne yazılımı işe yarıyor ne pedleri rahat tam bir fiyasko ama aldık bir kere kullanıcam bozulana kadar tek artısı pil ömrü ve bluetooth özelliği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,147
Üyeler
198,702
Son üye
solozebra

Geri