GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,048
9 taksit sistemin fp noktasıF/p durum nerde?
bu yorumundan ötürü sadece sanabakalım bu konuda kimlere elveda diyecez
o vatandaki sistemden daha kaliteli bileşenler kullanılmış vatandaki soğutucu kasa power ssd dandikti ve ben onları iade ettimFiyat iyi değil daha geçen vatanda 245kf (9600x dengi) + 32 Ram + 1 Tb ssd ile 65k ya satıldı. 3k daha fazla ama daha kötü sistem![]()
Birdaha uyarı yiyeceksek yiyelim bari.
CUSU diye Aliexpress RAM markası kullanılmış. Belki içinde ki çip iyi olabilir ancak soru işareti oluşturan bir markada sadece RAM 32 GB, full RGB, dual channel vb. demek çok komik. Ben buna güvenmek istiyorsam eğer teknik konuş, RAM çipini falan göster bana. PC Hocası her sistem videosunda PSU'nun içini açıyor mesela.
Banada atsanabu yorumundan ötürü sadece sana
Geçen sistemin daha iyiydi bu alaladeSistem güzel arkadaşlar şuan fiyatı ile rakipsiz GameGaraj 69.999 TL yaptı N11'e yalvar yakar 68.499 TL yaptırabildik. Malum sistem Full MSI olunca da bir maliyeti oluyor ve büyük markalar da "zaten satıyorum" diye burnundan kıl aldırmıyor. Ona rağmen şu dönemde Full MSI için 68K mucize oldu.
YARDIbakalım bu konuda kimlere elveda diyecez
Hocam keşke kasada MSI ya kasmayıp, beyaz argb arkvaryum bişeyler olsaydı. Soğutucu ARGB beyaz, ekran kartı beyaz, ramler ARGB, rainbow msi kasa resmen estetik bozuyor.Sistem güzel arkadaşlar şuan fiyatı ile rakipsiz GameGaraj 69.999 TL yaptı N11'e yalvar yakar 68.499 TL yaptırabildik. Malum sistem Full MSI olunca da bir maliyeti oluyor ve büyük markalar da "zaten satıyorum" diye burnundan kıl aldırmıyor. Ona rağmen şu dönemde Full MSI için 68K mucize oldu.