🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

Vallaha her yapılan sisteme elbet eleştiri olucak ama eleştiri olunca insanlara hemen kızıyolar böcek gibi davranıyolar aynısını modart ta yapmıştı hatta story atıp hakaret edip el hareketi çekmişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani bence herkes aynı fikirde insanlar senelerce kullanmak için bilgisayar arayışına giriyor ve parça değiştirmenin aşırı zor olduğu dönemdeyiz haliyle insanlar işlemciyi ramin cl38 ve anakartı eleştiriyor ama eleştirince suç bizlere kalıyor bi anamıza küfür yemediğimiz kalıyor
Hayır hayır aksine sizler eleştiri kaldıramıyorsunuz. Misal bu sistemin neyini eleştiriyorsun?

çalışmayan bir parça mı var?
sizden daha fazla para mı istendi?
toplama ücreti mi istendi?
vade farkı mı alındı?

Konu daha iyi parçalarsa!!!!!! bütçenizi arttırıp daha iyi bir sistem alacaksınız. Size tam performansla çalışan sıkıntısız bir sistem toplanmış yetmemiş üzerine indirim yapılmış yetmemiş üzerine peşin fiyata 9 taksit yapılmış burada ne istiyorsunuz. İçerik üreticinin canını falan mı almak istiyorsunuz?

Ben bir başlık altında bu sistem ile ilgili eleştirimi ve olumlu yorumumu yapmıştım eğer amacınız marka bir sistem 32gb ram ve beyaz bir kaç parça olsun üzerine de 6/9 ay taksit olsun diyenler için makul bir sistem ama olumsuz yanları ekran karttı oyunlarda 77 derecelere dayanmışken %50 fan hızlarına ulaşması evet şimdi için bir sorun teşkil etmez ama ilerisi için bir teşkil etmeye başlayacak ve ekran kartı işlemci oyun testinden toplamda 350w a ulaşmışken +100w diğer donanımlara da yazarsak eğer, bu değerler iyimser değerler 650w psunun durmadan %60 üzerinde kulanılmasına ve sistem güncellemesine açık olmayacağı anlamına geliyor.

Beyler konudan bağımsız Abdullah hocanın paylaştığı linkte 104 bine 5070 ti lı sistem var nasıl sizce alınır mı ?

herşeyden bağımsız şunu sorucam imzamdaki sistemi 30-35kya satarak hollandadan 9600x-9070xt ve 32gb ram sistem toplamak mantıklı mı(55k vergi iadesiyle)
Reisim yurtdışı ile Türkiyedeki fiyatlar arasında ben araştırdığım da çok büyük bir fark göremedim buradaki pc dünyasındaki fiyat sıçraması globalde olan bir krizden kaynaklı bu kriz de ram krizi ve yakın bir zaman da düzeleceği beklenmiyor benim düşüncem de artık yeni normalimiz bu olacak.

Ben bir başlık altında bu sistem ile ilgili eleştirimi ve olumlu yorumumu yapmıştım eğer amacınız marka bir sistem 32gb ram ve beyaz bir kaç parça olsun üzerine de 6/9 ay taksit olsun diyenler için makul bir sistem ama olumsuz yanları ekran karttı oyunlarda 77 derecelere dayanmışken %50 fan hızlarına ulaşması evet şimdi için bir sorun teşkil etmez ama ilerisi için bir teşkil etmeye başlayacak ve ekran kartı işlemci oyun testinden toplamda 350w a ulaşmışken +100w diğer donanımlara da yazarsak eğer ki bu değerler iyimser değerler 650w psunun durmadan %60 üzerinde kulanılmasına ve sistem güncellemesine açık olmayacağı anlamına geliyor.
Kötü bir yorum hadi şöyle bir düzeltme yapalım. ORTAM ÇOK SICAK :) videoda anlattım pcye sıcak spot ışıklar vuruyor. PSU konusu da sistem taş çatlasın yer yarılsın 375w'ı görür. Rahat rahat uzun yıllar akar. Sıcaklık konusunda da aksine ileride daha serin çalışır Temmuzdayız :D

kötü bir yorum hadi şöyle bir yorum yapalım. ORTAM ÇOK SICAK :) videoda anlattım pcye sıcak spot ışıklar vuruyor. PSU konusu da sistem taş çatlasın yer yarılsın 375w'ı görür. Rahat rahat uzun yıllar akar. Sıcaklık konusunda da aksine ileride daha serin çalışır Temmuzdayız :D
25 yaşındayım. İlk sistemimi 2017-2018 döneminde lise okurken sahilde bir restoranda çalışıp didinerek kendi paramla almıştım. O zaman senin paylaştığın Donanım Arşivi V3 sistemi vardı yanlış hatırlamıyorsam 2000 TL civarındaydı içinde Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti vardı. Beylikdüzü'nden tek başıma metrobüsle metroyla Kadıköy Akasya'daki İTopya şubesine gidip kasayı alıp geri dönmüştüm. O benim hayatımdaki ilk masaüstü bilgisayardı ve o günkü heyecanımı hala unutamıyorum. benim hayatımı gerçekten değiştiren sistem oldu. O bilgisayar sayesinde kendimi geliştirdim, yeni şeyler öğrendim, bugün yaptığım işe kadar birçok kapıyı açtı ve bana çok güzel paralar kazandırdı. O yüzden burada kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok benim için. Bizim insanımız maalesef yapılan iyiliği çok çabuk unutuyor ama sen gerçekten çok fazla insanın hayatına dokundun. Donanım Arşivi sadece sistem paylaşan bir yer olmadı, birçok insanın bir şeylere başlamasına vesile oldu. Ben de bugün yine bu forum sayesinde sıcak fırsatları takip edip piyasanın çok altında RTX 5070'li bir sistem topladım. Yıllar önce ilk sistemimi senin sayende almıştım bugün de yine senin kurduğun bu topluluk sayesinde çok güzel bir sistem topladım. O yüzden iyi ki varsın Abdullah abi. Sessizce takip edip emeğini gerçekten takdir eden çok büyük bir kitle var ben de onlardan biriyim. Eline emeğine sağlık, her şey için teşekkür ederim.

Reisim yurtdışı ile Türkiyedeki fiyatlar arasında ben araştırdığım da çok büyük bir fark göremedim buradaki pc dünyasındaki fiyat sıçraması globalde olan bir krizden kaynaklı bu kriz de ram krizi ve yakın bir zaman da düzeleceği beklenmiyor benim düşüncem de artık yeni normalimiz bu olacak.
aynı fiyatlar bile olsa %13 vergi iadesi var
yani ben burda 100k verip aynı sistemi almak yerine avrupa garantili şekilde 87e getirebiliyorum
ayrıca her parçadan 1 tane olmak üzere her parçadan getirebiliyorlar

25 yaşındayım. İlk sistemimi 2017-2018 döneminde lise okurken sahilde bir restoranda çalışıp didinerek kendi paramla almıştım. O zaman senin paylaştığın Donanım Arşivi V3 sistemi vardı yanlış hatırlamıyorsam 2000 TL civarındaydı içinde Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti vardı. Beylikdüzü'nden tek başıma metrobüsle metroyla Kadıköy Akasya'daki İTopya şubesine gidip kasayı alıp geri dönmüştüm. O benim hayatımdaki ilk masaüstü bilgisayardı ve o günkü heyecanımı hâlâ unutamıyorum. benim hayatımı gerçekten değiştiren sistem oldu. O bilgisayar sayesinde kendimi geliştirdim, yeni şeyler öğrendim, bugün yaptığım işe kadar birçok kapıyı açtı ve bana çok güzel paralar kazandırdı. O yüzden burada kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok benim için. Bizim insanımız maalesef yapılan iyiliği çok çabuk unutuyor ama sen gerçekten çok fazla insanın hayatına dokundun. Donanım Arşivi sadece sistem paylaşan bir yer olmadı, birçok insanın bir şeylere başlamasına vesile oldu. Ben de bugün yine bu forum sayesinde sıcak fırsatları takip edip piyasanın çok altında RTX 5070'li bir sistem topladım. Yıllar önce ilk sistemimi senin sayende almıştım bugün de yine senin kurduğun bu topluluk sayesinde çok güzel bir sistem topladım. O yüzden iyi ki varsın Abdullah abi. Sessizce takip edip emeğini gerçekten takdir eden çok büyük bir kitle var ben de onlardan biriyim. Eline emeğine sağlık, her şey için teşekkür ederim.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. V serisi bir döneme ve bir nesile damga vurdu TR'deki tek efsane seri gerçekten ben bile V serisine saygıdan daha V serisi yapmıyorum :) hatır gönül bilen herkese sevgi selamlar.

25 yaşındayım. İlk sistemimi 2017-2018 döneminde lise okurken sahilde bir restoranda çalışıp didinerek kendi paramla almıştım. O zaman senin paylaştığın Donanım Arşivi V3 sistemi vardı yanlış hatırlamıyorsam 2000 TL civarındaydı içinde Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti vardı. Beylikdüzü'nden tek başıma metrobüsle metroyla Kadıköy Akasya'daki İTopya şubesine gidip kasayı alıp geri dönmüştüm. O benim hayatımdaki ilk masaüstü bilgisayardı ve o günkü heyecanımı hala unutamıyorum. benim hayatımı gerçekten değiştiren sistem oldu. O bilgisayar sayesinde kendimi geliştirdim, yeni şeyler öğrendim, bugün yaptığım işe kadar birçok kapıyı açtı ve bana çok güzel paralar kazandırdı. O yüzden burada kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok benim için. Bizim insanımız maalesef yapılan iyiliği çok çabuk unutuyor ama sen gerçekten çok fazla insanın hayatına dokundun. Donanım Arşivi sadece sistem paylaşan bir yer olmadı, birçok insanın bir şeylere başlamasına vesile oldu. Ben de bugün yine bu forum sayesinde sıcak fırsatları takip edip piyasanın çok altında RTX 5070'li bir sistem topladım. Yıllar önce ilk sistemimi senin sayende almıştım bugün de yine senin kurduğun bu topluluk sayesinde çok güzel bir sistem topladım. O yüzden iyi ki varsın Abdullah abi. Sessizce takip edip emeğini gerçekten takdir eden çok büyük bir kitle var ben de onlardan biriyim. Eline emeğine sağlık, her şey için teşekkür ederim.
Kanka duygu muygu değil de sistem f/p mi değil mi onu söyle

Keşke diğer sistemlerde 32gb ram olsaydı. Artık 32gb ramin yavaş yavaş standart olması lazım.(Fiyatlar uçuk tabii)

aynı fiyatlar bile olsa %13 vergi iadesi var
yani ben burda 100k verip aynı sistemi almak yerine avrupa garantili şekilde 87e getirebiliyorum
ayrıca her parçadan 1 tane olmak üzere her parçadan getirebiliyorlar
Eğer aynı ürünü burdan taksitli olarak alırsan zaten reel olarak ~%10 daha ucuz oluyor. Eğer avrupadan peşin alacaksan bunu da hesaba kat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,155
Üyeler
198,909
Son üye
canos35

Geri