Yardım 5070 Ti mı 5080 mı Hangisini Almak Mantıklı?

b1rst

80+
Reaksiyon skoru
44
Bu ikisi arasından hangisi alınırsa mantıklı olur tabii 5080 mantıklı oluyor ama sormak istedim.

2K 3 monitör olarak kullanıcam sabit oyunlar oynuyorum acelem yok biraz indirime girmesini bekliyorum.

Ayrıca orta seviyede 5070 ti almak mantıklı yoksa giriş seviyede olan 5080 mi?

Bu ikisi arasından hangisi alınırsa mantıklı olur tabii 5080 mantıklı oluyor ama sormak istedim.

2K 3 monitör olarak kullanıcam sabit oyunlar oynuyorum acelem yok biraz indirime girmesini bekliyorum.

Ayrıca orta seviyede 5070 ti almak mantıklı yoksa giriş seviyede olan 5080 mi?
5080 ??

5080’in performansı o fiyatı hak edecek seviyede değil. O yüzden 5070 ti diyorum ben. Ayrıca hangisi ucuzsa (Gigabyte hariç) onu al geç.

:d tabii yazmamdan kaynaklı biraz saçma gözüküyor da arada ki fiyat farkı ve benzeri şeyler falan diyeyim pek sorulacak bir şey değil fakat fikir almak adına soruyorum
Bana kalsa sadece oyun oynayacaksam 5070tidan daha yüksek bir kart almam

ne kadar paran var ona göre değişir
Ortalama 5080 uygun fiyatına kadar bütçem var
5080’in performansı o fiyatı hak edecek seviyede değil. O yüzden 5070 ti diyorum ben. Ayrıca hangisi ucuzsa (Gigabyte hariç) onu al geç.
Bana kalsa sadece oyun oynayacaksam 5070tidan daha yüksek bir kart almam
Yeni çıkmış oyunlar veya sistem isteyen tarzı çok oyunlar oynamıyorum aktif halde simülasyonla uğraştığım için ekran kartı almak istiyorum ve bir yandan beni bir kaç sene götürecek bir şey planımda.

Arada ki farka değmez diyorsanız 5070 Ti indirimini bekleyip almak iyi geliyor gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SFF bir ürün almayı düşünmüyorum önerin için teşekkür ederim

Ortalama 5080 uygun fiyatına kadar bütçem var

Yeni çıkmış oyunlar veya sistem isteyen tarzı çok oyunlar oynamıyorum aktif halde simülasyonla uğraştığım için ekran kartı almak istiyorum ve bir yandan beni bir kaç sene götürecek bir şey planımda.

Arada ki farka değmez diyorsanız 5070 Ti indirimini bekleyip almak iyi geliyor gibi

SFF bir ürün almayı düşünmüyorum önerin için teşekkür ederim
Hocam işinle alakalı bir durum ise paranda varsa 5080 al geç dersenki sadece oyun oynuyorum paramda çok gitmesin ama herşeyi yapabileyim 5070ti al geç

5080 in aradaki farkı hakedecek hiçbir avantajı yok bence ya 5070ti alın yada sonraki seriyi bekleyin gta için sistem yapmak istiyorsanız.

Fiyatları yakın oluyor bazen 60 bine 5080 oluyor bence 5080 alınmalı asil parasını haketmeyen 5070 ti

Tabi bana sorsan 5070 ti baz modeller 40 tan fazla olmamalı 5080 de 50 binden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,255
Üyeler
200,072
Son üye
rx580 8gb

Geri