🔥İndirim Inno 3d RTX 5080 Oc 64.999 TL

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,282
Son düzenleme:
güzel fiyat 5070 de ınno3D beyaz şu an vatan satıcılı 34 bin TL

Vatan'ın sitede OC model yazıyor hepsiburada'da yazmıyor onu anlamadım dikkat edin
ciddi farklar var diye hatırlıyorum bu model için oc olan ile olmayan arasında

Bu oc gibi sanki resimler dogruysa duzun tasarimi daha farkli gibi

Vatan eskisi gibi her akşam tüm kartlara ne zaman indirim yapar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özel bir zamanmiydi yoksa geçen ay

Bu kart için ekran kartı bölümüne konu açmıştım ben 5080 almayı düşünüyorum hatta direkt bunu ama acelem yok bu ürün SFF çok etkisi olur mu OC olanı alacağım bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur

Beni engellesene yoksa almak zorunda kalacağım
IMG_2803.webp

Vade farksız 9 taksit diyor 9 ay sonra fiyatı kim bilir ne olur zaten almak isteyen çöksün

Bu kart için ekran kartı bölümüne konu açmıştım ben 5080 almayı düşünüyorum hatta direkt bunu ama acelem yok bu ürün SFF çok etkisi olur mu OC olanı alacağım bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur
Bende 5080 OC olan modeli var. Düz versiyona göre biraz daha büyük. Ama yine de SFF sınıfı. OC olan versiyonda Vapor chamber var, düz versiyonda yok. Led ışık var logosunda ama sadece beyaz renk yanıyor. Ledi kapatamıyoruz. Isı değerleri ile ilgili bir problem yaşamazsınız. 62-72 derece arası gördüm hep beim kasamda. Sonra baktım ki değerler iyi takip bile etme gereği duymadım. Hız aşırtma yapmıştım uygulamasından memory ve GPU clocklara. sitelerde 5080 ile ilgili önerilen ayarlarda. Sonra onu da sıfırladım, gerek duymuyorsunuz çoğunlukla.
Ben memnunum. Aldığım dönemde Zotaclarla arasında fiyat farkı çok gelmişti bana ben de bunu almıştım.

5070 Tİ olanını alacaktım bunu görünce kafam karıştı sizce aradaki fiyat farkına değer mi

5070 Tİ olanını alacaktım bunu görünce kafam karıştı sizce aradaki fiyat farkına değer mi

Tamamen ne yapacağına bağlı. Ben alıp 2K'da valorant, lol, birkaç AAA oyun daha oynarım dersen B580 bile yeter. Burada olay amaç tamamen.

5070ti bakıyodum ben de ilk başta. Benim aldığım dönemde aralarında 10bin TL bir fark olmuştu taksitle alınca gözümde çok büyümedi 5080 OC olanı tercih ettim. Hem kasada duruşu hem de performans hem de ısı olarak daha iyi 5070ti ve düz olan 5080 versiyonuna kıyasla.
Bütcen zorlanmıyorsa 5080 al monitörün çözünürlük de 2k -4k aralığında ise tabi. Oynadığın oyunları da göz önünde bulundur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,377
Üyeler
198,961
Son üye
Yamasut

Geri