Chivalry 2 en çok saranlardan biri orta çağ temalı gayet güzel hoşuma gidiyor özellikle orada trollemek daha da eğlenceliBf1 chivarly2 dbd cs2 war thunder gibi online oyunlar hiç bir türlü zevk vermiyor kötü oynadığımdan değil ama sürekli yeniliyorum, bir sebepten dolayı ve sürekli oyunumdakilerle kavga ediyorum sinirim bozuluyor bu oyunlarda yensem bile zevk almıyorum daha iyi oynamak için çabalıyorum ama sonuç hep aynı millet ana bacı bırkamıyorum günlük haytta da sinirli biri değilim online oyun oynamayı bırakmayı düşünüyorum benimle aynı drumu yaşayan varmı tavsiyelereniz neler?
aynen öyle ama bir yerden sonra arkadaşlada girmek sarmıyor birbirimize düşmeyelim diye girmiyorumArkadaşla girmediğin müddetçe hiçbir keyfi yok. Zaten online oyunlar eskisi gibi oyuncunun aldığı zevki maksimize etmeye değil herkesi içeriye alıp kârını arttırmaya çalıştığından, ve bu yeni oyuncuları kazanabilsinler diye eski oyuncuların takımına attığı için ben bıraktım online oyun oynamayı.
8 bin maçım olan mobile legends oyununda takımıma her maç 200-300 maçlı adam geliyordu en son.
ya hocam valla adamlar bir kişiye 7 kişi daldıkları için hiç zevk vermiyorChivalry 2 en çok saranlardan biri orta çağ temalı gayet güzel hoşuma gidiyor özellikle orada trollemek daha da eğlenceli
BF1 de gayet iyi eskiden cod oynardım evde internet cafede vs ama BF1 bambaşka hile de çok gerçi ama sarıyor atmosferi gayet iyiBf1 chivarly2 dbd cs2 war thunder gibi online oyunlar hiç bir türlü zevk vermiyor kötü oynadığımdan değil ama sürekli yeniliyorum, bir sebepten dolayı ve sürekli oyunumdakilerle kavga ediyorum sinirim bozuluyor bu oyunlarda yensem bile zevk almıyorum daha iyi oynamak için çabalıyorum ama sonuç hep aynı millet ana bacı bırkamıyorum günlük haytta da sinirli biri değilim online oyun oynamayı temelli bırakmayı düşünüyorum benimle aynı drumu yaşayan varmı tavsiyelereniz neler?
Ben 5 senede 1000 saat yeni yaptım öyle söyleyeyim günde yarım saate geliyor bu süre ona rağmen aimim çok iyi ve olay zaman ayırma değil bana göre. 500 saat ile 3000 saatlik adamıda ezersin doğru oynarsan.maks 5 işim varsa maks 2
64vs64 giriyorum sürekli sarıyor ama ondan önce mordhau oynardık arkadaşlarla sonradan ben chivalry 2 geçtim daha güzel bana göre mekanikleri vsaynen öyle ama bir yerden sonra arkadaşlada girmek sarmıyor birbirimize düşmeyelim diye girmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya hocam valla adamlar bir kişiye 7 kişi daldıkları için hiç zevk vermiyor
bana göre en iyi online oyun bf1 ama takımlar dengesiz olunca veya hile gelince hiç çekilmiyor admine diyorum restart at oralı olmuyorBF1 de gayet iyi eskiden cod oynardım evde internet cafede vs ama BF1 bambaşka hile de çok gerçi ama sarıyor atmosferi gayet iyi
chivarly2 de okçu kastım çok eğlendim ama anama bacıma çok sövdüler bir yerden sonrada okçuluk sıkıyor64vs64 giriyorum sürekli sarıyor ama ondan önce mordhau oynardık arkadaşlarla sonradan ben chivalry 2 geçtim daha güzel bana göre mekanikleri vs
valla çift keleştim en son yanıma gleen adamlar mikrofon basmıyorlardıMesai sonrası tayfayla atılan cs'de ruslara sövme terapisi hala dopamin salgılatıyor
en iyisi valla boşver cs yi bf1 de de çok takılmadan oynaAma şöyle diyim belli bir yerden sonra sıkıyor online oyunlar son 2 aydır CS oynuyorum sadece CS oynuyorum çıldırmak üzereyim muhtemelen salacagim biraz her gün oynamaktan sıkıldım chivalry 2 BF1 rdr2 yada benzer oyunlara geçerim kingdom come oynarım sanırım yada repo vb oyunlar
Okçu kasmak zor bana göre neyseki 25 level yaptım her şey açık en çok kastıgım vanguard balta ile oynuyorum sürekli tavsiye ederimchivarly2 de okçu kastım çok eğlendim ama anama bacıma çok sövdüler bir yerden sonrada okçuluk sıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
valla çift keleştim en son yanıma gleen adamlar mikrofon basmıyorlardı
war bow çok güçlü onun dışında great sword oynuoyrum vanguardta sadece okçum full tavsiyen varmı bu arada oynanış tarzı olarakOkçu kasmak zor bana göre neyseki 25 level yaptım her şey açık en çok kastıgım vanguard balta ile oynuyorum sürekli tavsiye ederim