🔥 Acer Nitro 18 Aı %100 Dcı-P3 Qhd+ 165hz 3ms/Ryzen 7 350/RTX 5070ti 79.799 TL 🔥

Çok kesin konuşmuyor musun hocam? Kriz derinleşecek derken içerden birisi misin sen? Stoklar biter diyorsun Acerin sahibi misin?
Yav aç biraz gündemi, teknoloji haberlerini, bellek üreticilerinin açıklamalarını oku.Senin dünyadan haberin yok.Sonra ortada kalıyorsunuz.Bu saatten sonra ucuzlayacağını düşünen varsa ona selam olsun.Bütün teknolojiyle haşır neşir olan herkes geleceği ön görebiliyor.Yeni nesil konsollar bile çıkmadan daha fiyat biçiliyor.Bellek üreticileri 2028e kadar ucuzlamasını unutun diyor.Sen acerin sahibimisin diyorsun.Aynen kanka işine bak ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 cigolayt Ram az değil mi
Yeterli ama bu fiyata rtx 5070ti verebilmesi için kısması gerekli.Diğerleri bu fiyata 8 GB 5070 sunuyor.Rami en azından takviye yaparsın.Ekran kartını nasıl değiştircen?

Yav aç biraz gündemi, teknoloji haberlerini, bellek üreticilerinin açıklamalarını oku.Senin dünyadan haberin yok.Sonra ortada kalıyorsunuz.Bu saatten sonra ucuzlayacağını düşünen varsa ona selam olsun.Bütün teknolojiyle haşır neşir olan herkes geleceği ön görebiliyor.Yeni nesil konsollar bile çıkmadan daha fiyat biçiliyor.Bellek üreticileri 2028e kadar ucuzlamasını unutun diyor.Sen acerin sahibimisin diyorsun.Aynen kanka işine bak ya.

Yeterli ama bu fiyata rtx 5070ti verebilmesi için kısması gerekli.Diğerleri bu fiyata 8 GB 5070 sunuyor.Rami en azından takviye yaparsın.Ekran kartını nasıl değiştircen?
İçindeki Ram nedir?

Alsam mı bilemedim ya daha iyisi gelirse aklım onda kalacak işte o kararsızlık var 32gb ram olsaydı şu cihazda müthiş olurdu gerçekten.
Orasını bilemeyiz belki başka firmalarda indirim yapar.Ancak 5070 ti kullanan en yakın rakibi 90bin civarı.Ona indirim gelse hadi 85bin olsun.Gene buna göre pahalı kalıyor.Ram ilerde bir şekilde çözülebilir.Bu fiyatta olması için bir yerden kısmaları gerekli.Şöyle de düşün almadın stoklar bitti veya sonradan zamlandı.O zamanda aklın kalır.Yani burda yönlendirme yapmak için demiyorum.Kendim laptop kullanmıyorum zaten.Bu devirde her an her şey olabiliyor.Onu kast ediyorum.

İçindeki Ram nedir?
5600 Mhz micron olması lazım.

Son düzenleme:
Laptop için 16 az yaa işlemciler masaüstüne göre zaten kısılmış oluyor.
Birde sıvı metal laptopta ortalama ne kadar gidiyor?

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
İslemci cop ram cop 5070ti eh iste o da 140w ise. alınacak bir cihaz degil.

Dur reis içeriden bilgi gelmiş deme öyle stok biticek şimdi bu cihazı bulamıycaz şimdi :ROFLMAO::ROFLMAO:
Para var la bu iste gir satıs danısmanı olarak 3 aydır fiyatı sabit olan cihaza koy indirim tagı paylas

Hatta arkadaşlar 7 gun once 32gb ram 1tb ssdli versiyonu 76k imiş yemek isteyenler için soğuk kazıktır konudaki cihaz

Paraf kampanyası ile tekrar aldım ben 73800tl ye geldi 1000tl de kupon var hepsiburada da. En ucuz 5070TI laptop olması zaten bir alım sebebiyken aşırı güzel ekrana ve çok uzun pil süresine sahip tek kötü yanı SSD sıcak çalışıyor ve işlemci online oyunlarda zayıf kalıyor HX lere göre

Para var la bu iste gir satıs danısmanı olarak 3 aydır fiyatı sabit olan cihaza koy indirim tagı paylas

Hatta arkadaşlar 7 gun once 32gb ram 1tb ssdli versiyonu 76k imiş yemek isteyenler için soğuk kazıktır konudaki cihaz
Linkini atar mısın bahsettiğin 76 k olan laptopu tekrar düşerse o fiyatta alabilirim.

Bu fiyat civarına laptop arıyordum da daha dolu bir cihaz gelmez mi yazın bu fiyatlara acaba 1 ay daha bekleyebilirim
Ekran kartına bakarak hemen al diyorlar. Normal fiyatları bu zaten. AI 7 350 var içinde. 18 inç senin için şartsa bu modele gidebilirsin çok dedikleri gibi bir indirim söz konusu değil, neticede nitro serisi. 16'da olur dersen bekle bence. Ram sormuşlar laptopta ram olayına takılmayın masaüstü gibi değil laptop. Bu modelin içinde 5600mhz vardır. Tek slotmu olayını öğrenmek ise biraz çetrefilli.

İslemci cop ram cop 5070ti eh iste o da 140w ise. alınacak bir cihaz degil.
Belliki teknik detaylar konusunda cahilsin.Daha 115w ile 140w arasında performans farkının olmadığını bilmiyorsun.Bırak işlemciyi sorgulamayı.

Dur reis içeriden bilgi gelmiş deme öyle stok biticek şimdi bu cihazı bulamıycaz şimdi :ROFLMAO::ROFLMAO:
Hem bilgisiz hem çocuk olman çok hoşuma gidiyor cidden.

Paraf kampanyası ile tekrar aldım ben 73800tl ye geldi 1000tl de kupon var hepsiburada da. En ucuz 5070TI laptop olması zaten bir alım sebebiyken aşırı güzel ekrana ve çok uzun pil süresine sahip tek kötü yanı SSD sıcak çalışıyor ve işlemci online oyunlarda zayıf kalıyor HX lere göre
Hayırlı olsun burada çok cahil var.Daha cihazı incelememişler bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,190
Üyeler
198,911
Son üye
ismetakaahb

Geri