🔥 Acer Nitro 18 Aı %100 Dcı-P3 Qhd+ 165hz 3ms/Ryzen 7 350/RTX 5070ti 79.799 TL 🔥

Akanzai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Bu fiyata daha iyisi yok! Premium üyelik şart.

RTX 5070 Ti en ucuz laptop bu şuanda.Ekranı 18" ve %100 DCI-P3 renk gamutu var.Ekran çok güzel.İşlemcisi çok güç harcamıyor ve ısınmıyor.Performansı yeterli ve sıvı metal kullanılmış.Sadece oyun değil gündelik render ve photoshop programlarında da üzmez.Klavyesi on numara.Ram 16 GB ama bu fiyata göz ardı edilebilir.

Son düzenleme:
Bu fiyat civarına laptop arıyordum da daha dolu bir cihaz gelmez mi yazın bu fiyatlara acaba 1 ay daha bekleyebilirim

82 normal fiyatı. 18 tehlikeli bir ekran ama taşımak için

Bu fiyat civarına laptop arıyordum da daha dolu bir cihaz gelmez mi yazın bu fiyatlara acaba 1 ay daha bekleyebilirim
Geleceğini düşünmüyorum.Hatta zamda yiyebilir.Şuan bu fiyata böyle büyük ve güzel ekranlı ve rtx 5070 ti laptop yok.Dolu dolu bir cihaz.Ram krizi bir zam daha alırsa 100bine bulunur artık.

Nisandan beri bu fiyat civarında dolanıyor. Bu 70k, 32 GB RAM versiyonu 75k olsaydı belki atlardım.
Ara ara insede uzun süre 83bin civarında takıldı.Bir dahakine inmeyebilir bu fiyatlara.Çünkü kriz derinleşicek.Stoklarda biterse 18" inch RTX 5070 Ti laptop zor bulunur bu fiyata.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

82 normal fiyatı. 18 tehlikeli bir ekran ama taşımak için
Bunlar oyuncu laptopu.O yüzden büyük ekran keyifli oluyor.Taşınabilirliği gene hala var.

Ara ara insede uzun süre 83bin civarında takıldı.Bir dahakine inmeyebilir bu fiyatlara.Çünkü kriz derinleşicek.Stoklarda biterse 18" inch RTX 5070 Ti laptop zor bulunur bu fiyata.
Çok kesin konuşmuyor musun hocam? Kriz derinleşecek derken içerden birisi misin sen? Stoklar biter diyorsun Acerin sahibi misin?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar oyuncu laptopu.O yüzden büyük ekran keyifli oluyor.Taşınabilirliği gene hala var.
Alsam mı bilemedim ya daha iyisi gelirse aklım onda kalacak işte o kararsızlık var 32gb ram olsaydı şu cihazda müthiş olurdu gerçekten.

Çok kesin konuşmuyor musun hocam? Kriz derinleşecek derken içerden birisi misin sen? Stoklar biter diyorsun Acerin sahibi misin?
casper bilgisayarda çalışan arkadaşım var sürekli bileşenleri zamlı aldıklarını söylüyorlar yeterli değil mi

16 cigolayt Ram az değil mi

Geri