🔥İndirim Gamepower Ryo 50mm Sürücülü Kulaklık 799 TL

beyler nasıl önerir misiniz airpodstan oynuyorum onu yıpratmak istemiyorum fazla çok bi beklentim yok kablosuz olsun isterdim de bütçe de ayıramam şimdi kulaklığa tatmin eder mi bu ?

beyler nasıl önerir misiniz airpodstan oynuyorum onu yıpratmak istemiyorum fazla çok bi beklentim yok kablosuz olsun isterdim de bütçe de ayıramam şimdi kulaklığa tatmin eder mi bu ?
airpodsla oyun oynamak işkence ya bence bunu al bu bütçede

İndirim sayılır mı bilemedim. Kulak omurgası konforlu değil, yakın fiyata Kugon ve düz Voldon satıyorlar.

Yani bütçe ₺800 çıkıyorsa ben Kugon alınmasını daha mantıklı buluyorum. Gerçi onların da omurgası muazzam farklı değil. Karar alıcıda tamamen.

H2002P konforlu kalıyor, ses tarafında fark var mıdır bilmiyorum. Ama konforlu bir şey alayım çok bütçem yok diyorsanız H2002P halen fiyatına göre en ideal ürün.

H2002P'ye yakın konforlu Gamepower'da şu ürünler var. Ama Gamepower'ın dip ses sorunuyla anılması yaygın, hiç denemedim bu ürünleri sadece belirteyim diye yazıyorum.

İndirim sayılır mı bilemedim. Kulak omurgası konforlu değil, yakın fiyata Kugon ve düz Voldon satıyorlar.

Yani bütçe ₺800 çıkıyorsa ben Kugon alınmasını daha mantıklı buluyorum. Gerçi onların da omurgası muazzam farklı değil. Karar alıcıda tamamen.

detaylı bilgim yok, bilgilendirme için teşekkürler

Normalde kafaustu kulaklik kullanamiyorum bir sure sonra cok darlamaya basliyor bu hafif yaziyor ama kullanimi nasil tecrube eden var mi?

Normalde kafaustu kulaklik kullanamiyorum bir sure sonra cok darlamaya basliyor bu hafif yaziyor ama kullanimi nasil tecrube eden var mi?
Ağır olduklarını sanmıyorum, ama konfor arıyorsanız bütçe ₺1300-1500 çıkmalı. Bu fiyatlarda omurgası sabit plastik oluyor, kumaş pedin kalınlığına göre konforlu oluyor. Ama ₺1300 üstü ürünlerde omurga da kulak pedini bir miktar hareket ettirdiğinden, daha konforlu oluyor.

Tabii çok çok daha konforlular ürün tasarımı (bu tasarım fiyata yansıyor) göre değişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı sizce
Ben ₺50 fark verip Kugon alırdım.

Teknik özellikleri biraz daha iyi. Farkları da kısaca Neomidyum sürücü, gürültü engelleme özelliği ve dynamic mikrofon (ne olduğunu anlamadım)

Sadece üzerinde kontrolcüsü yok anladığım kadarıyla.

Uygulaması falan da aynı, ses kartı benzerdir büyük ihtimalle. Ekstra Kugon'un özellikleri var kısaca.

Voldon da özellik olarak Kugon'a benziyor, ama Kugon 305 gram iken bu 365 gram. Belki kumaş pedleri daha kalındır.

Son düzenleme:
hocam ne önerirsiniz 900-1000 tl arası? genelde fps oyunları ve müzik için kullanacağım.

Bu fiyata çok rakibi yok gibi sanki. H2002P ile kıyaslanabilir sanırım ama onun fiyatı uçmuş
İkiside var bende ve hayır kesinlikle H2002P ile kıyaslanamaz. Durduk yere cızırtı yapıyor. Dip ses değil direkt cızırtı yani ve uzun sürüyor tak çıkar yapmak işe yaramıyor. Kafaya kesinlikle oturmuyor büyük geliyor ki benim kafam büyük ona rağmen büyük geliyor. Ses kalitesi de genel olarak beğenmedim. Aradaki fiyat farkına H2002P kesinlikle değer ama onda da büyük kafaya küçük gelme sorunu var.

Geri