Hocam gerçekten saçmalık haklısınız bir de intelde 4x Frame generation gibi teknolojiler var amd'nin eski kartlarında şuanda o da yokÇok uzun zaman B580 yerine 2. el temiz 6700-6800XT savundum ama ben de kendime bakıyorum son 10 gündür 2. elden. Temizi yok, kalmamış. Temizleri aklını kaçırıp 15-16'ya satmaya çalışıyor. Kendi fiyatı olan 12-13'e koyanların da ya güvenlik etiketi sökük ya da furmark sonuçları ile oynanmış. 2. eli kötü durumda şu an bu kartların.
Bütçeyi zorlamadan monitorede para bırakmak istiyorum 8kya 3060ti buldum Alınır mı?Sıfır alacaksan, b580 al 12 bine. 2. el piyasasındaki kartlar bana hiç güven vermiyor son 1 aydır.
Evet, B580 şu an 1440P yüksek ayarlarda hemen her oyunda 50+ FPS verebiliyor AAA'lar dahil. Bu FPS değerlerinde optiscaler ile falan 3x-4x frame gen açınca 150-200 FPS'leri almak mümkün oluyor XeFG ile. Gecikme de baya düşük.Hocam gerçekten saçmalık haklısınız bir de intelde 4x Frame generation gibi teknolojiler var amd'nin eski kartlarında şuanda o da yok
Hocam 3060, 3060 ti serisi yerine arc b580 i tercih ederim
Bu kadar sık güncelleme alan benim bildiğim bi arc b580 var
Ben hala B580 derim.Bütçeyi zorlamadan monitorede para bırakmak istiyorum 8kya 3060ti buldum Alınır mı?
Bunun beyazı var, o çok güzel aslında. Mavisi baya göreceli. Neden mavi renk kart yaparlar anlamadım.
Bu alınabilir normal arc b580 e göre biraz daha iyi olur
Biraz pazarlıkla 8.750 ye indirirsin
Garanti bandı da var
Rengi biraz mora çalıyor gibiBunun beyazı var, o çok güzel aslında. Mavisi baya göreceli. Neden mavi renk kart yaparlar anlamadım.
Sıfır daha ucuz artık. Bu kartın 2. el fiyatı 7 ila 8.500 arası olmalı, 9 bile değil. Ama işte insanımız.Rengi biraz mora çalıyor gibi
Normal b580'in sadeliği maalesef bunda yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam denk geldi bu fiyat ne a#!?
İnsanlar ikinci elde iyice çıldırmış
Hocam nasıl bir monitör almayı düşünüyorsunuzBütçeyi zorlamadan monitorede para bırakmak istiyorum 8kya 3060ti buldum Alınır mı?
Hocam 1080p 240 Hertz düşünüyorumHocam nasıl bir monitör almayı düşünüyorsunuz
hocam o bütçeye en iyisi 6700xt bende red devil var tertemiz isterseniz30k ya PC topluyorum ekran kartına karar veremedim
hocam o bütçeye en iyisi 6700xt bende red devil var tertemiz istersen
Kaç istersiniz hocamhocam o bütçeye en iyisi 6700xt bende red devil var tertemiz isterseniz