Steam Sesli Sohbete Bağlanılmıyor Sorunu, Bunu Yaşayan Varmı

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
5 - 6 ay önce bu saçmalığı bir benzerini topluluk pazarını görünmüyordu, ama mobil veri kullanınca düzeliyordu
int sağlayıcıları bunu bilerek mi yapıyor anlamadım giti. bu sorunu yaşayan varmı?

5 - 6 ay önce bu saçmalığı bir benzerini topluluk pazarını görünmüyordu, ama mobil veri kullanınca düzeliyordu
int sağlayıcıları bunu bilerek mi yapıyor anlamadım giti. bu sorunu yaşayan varmı?
valve bu sistemi 20 yıl önce geliştirip tabiri caizse hiç dokunmadan m!! gibi bıraktığından oluyor senlik bir şey yok bağlandığın sunucuda yoğunluk varsa bu sorunu yaşıyorsun , bizde sesli sohbette seslerimiz gelmiyor diye ticket attık bölgesel yoğunluk olduğu için yaşanıyor gibi bir geri dönüş aldık

benim de bağlanmıyordu; dün format attım bilgisayara, cloudflare dns bağlandım, steam önbellek temizledim, ethernet sürücüsü güncelledim. hangisi çözdü bilmiyorum ama şu an bağlanabiliyorum. deneyebilirsin bence

benim de bağlanmıyordu; dün format attım bilgisayara, cloudflare dns bağlandım, steam önbellek temizledim, ethernet sürücüsü güncelledim. hangisi çözdü bilmiyorum ama şu an bağlanabiliyorum. deneyebilirsin bence
fortmatın çözüm olacağını sanmıyorum, yakında format atıcam ama bunun int alt yapıla ilğili olduğunu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,680
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri