Henry Avery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 586
- Bütçe
- 5000
5K civarına hava akışı iyi olan tercihen akvaryum kasa önerisi verebilecek var mı? Dikine değil enine uzun olursa iyi olur.
Anakart atx hocam bunun atx versiyonu ucuyor bu ara
Acele yoksa bunu bekleyebilirsin 4600'e düşüyordu akşamları Vatanda normalde5K civarına hava akışı iyi olan tercihen akvaryum kasa önerisi verebilecek var mı? Dikine değil enine uzun olursa iyi olur.
Aklımda bu var suan bi bu bide antec 500 mü neydi
Hocam bunu biliyorum ancak fanları 0 dan almam lazım tamamen 7 fan sıkıntıya sokar 8k ya gelirAcele yoksa bunu bekleyebilirsin 4600'e düşüyordu akşamları Vatanda normalde
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kasadaki fanları kullan onlarda kaliteli hocam gayetAklımda bu var suan bi bu bide antec 500 mü neydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunu biliyorum ancak fanları 0 dan almam lazım tamamen 7 fan sıkıntıya sokar 8k ya gelir
Sıvı sogutma yana mı takılıyor
Siyahida var 7 argb fan kumanda dahil
Yok hocam kalitesine şüphe yokta görünüş için alıyorum mevcut kasamın bir problemi yok yoksa. Kişisel zevkime uymuyor bu kasanın fanları. Tuf gt 502 deki fanlar olsa cillop olurduKasadaki fanları kullan onlarda kaliteli hocam gayet
Sıvı sogutma yana mı takılıyor
Evet sivi sogutma dik takiyorlar bunda, iyi sivi sogutma ister o yuzden hava boslugu olmayan, kasa kalitesi iyi type c li kasa fansiz lianli yada theralright sivi sogutma alip bundaki fanlarla kullanilabilir.
![]()
Thermalright TL-M10 Vision Black ARGB Gaming Kasa
Basit ve kullanımı kolay, ücretsiz olarak birleştirilebilen çok sayıda tema, görüntü, video ve ekran yansıtma desteğiwww.gaming.gen.tr
Şu kasa fena da fanı yok lanet olsun. Asia horse dan 4 fan alıp buna da kayabilirim