Çözüldü✓ Akvaryum Kasa Önerisi

Henry Avery

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
587
Bütçe
5000
5K civarına hava akışı iyi olan tercihen akvaryum kasa önerisi verebilecek var mı? Dikine değil enine uzun olursa iyi olur.

5K civarına hava akışı iyi olan tercihen akvaryum kasa önerisi verebilecek var mı? Dikine değil enine uzun olursa iyi olur.
Acele yoksa bunu bekleyebilirsin 4600'e düşüyordu akşamları Vatanda normalde

Aklımda bu var suan bi bu bide antec 500 mü neydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acele yoksa bunu bekleyebilirsin 4600'e düşüyordu akşamları Vatanda normalde
Hocam bunu biliyorum ancak fanları 0 dan almam lazım tamamen 7 fan sıkıntıya sokar 8k ya gelir

Aklımda bu var suan bi bu bide antec 500 mü neydi

Hocam bunu biliyorum ancak fanları 0 dan almam lazım tamamen 7 fan sıkıntıya sokar 8k ya gelir
Kasadaki fanları kullan onlarda kaliteli hocam gayet

Sıvı sogutma yana mı takılıyor

Kasadaki fanları kullan onlarda kaliteli hocam gayet
Yok hocam kalitesine şüphe yokta görünüş için alıyorum mevcut kasamın bir problemi yok yoksa. Kişisel zevkime uymuyor bu kasanın fanları. Tuf gt 502 deki fanlar olsa cillop olurdu

Evet sivi sogutma dik takiyorlar bunda, iyi sivi sogutma ister o yuzden hava boslugu olmayan, kasa kalitesi iyi type c li kasa fansiz lianli yada theralright sivi sogutma alip bundaki fanlarla kullanilabilir.

Şu kasa fena da fanı yok lanet olsun. Asia horse dan 4 fan alıp buna da kayabilirim

Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa https://share.google/nmtpLiv6OjO8XBu43

Kalite olarak baktıklarınızdan az kötü olabilir ama görünüş olarak çok güzel duruyor.

Geri