Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

Bütün oyunlar türkçe olması için uğraşıyoruz.

• Bütün Oyunlar Türkçe Olsun Sonuna Kadar Destekliyorum

Oylar: 24 80.0%
  • Oyunlar Türkçe Olsun Veya Olmasın Ben Her Türlü Satın Alacağım

Oylar: 2 6.7%
  • Olmasada Olur İngilizce Öğrenmek Daha Faydalı

Oylar: 4 13.3%

• Oy kullanan toplam üye
    30
Bizim kültürümüze veya koşullara göre uygun oyun yaparlarsa amenna ama etik olmayan ve boş içerik barındıran oyunlara Türkçe gelmese de olur.
her oyunda da Türkçe seslendirme olmaz mesela gow da alsan Türkçe sesli oynasan o ingilizcenin yerini o kratosun sesini tutmaz ama . arayüz ve altyazida Türkçe var

göstereceğim tek destek ya dil desteği olur ya da kaçaktan indiririm demek olur . chatgpt ye desen bile altyazıyı yapar zaten zor bişe değil kimse sesli destek istemiyor zaten . 1dk bile almaz kodu yazmaları
Aynen öyle çok teşekkür ederim hocam sadece oyunları sadece istek listenize almanız bile yeterli bu benim hesabım buradan istek listemdekileri kendinize uygun beğendiğiniz oyunları ekleyebilirsiniz.

Doğru valla bende hiç yalvarmıyorum ama en azından sadece istek listeme atıyorum yani oyunların tartışma bölümündeki yere girip steamde türkçe dil desteği gelsin konusuna hiçbirşey yazmıyorum en basit yöntem istek listeme eklemek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle çok zor bir şey değil ayrıca ucuz da bir şey diye tahminediyorım kaç bin TL dir onu bilemiyorum tabii

Aynen öyle kral kendini küçültmeye gerek yok ya alırsın her türlü oynarım dersin yada almazsın bu kadar basit

Buna katılıyorum ama mecburen karınca olayı misali destek gösterirseniz bir şey olmaz; yani çok bir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca ben çabalarla çok fazla oyunun Türkçe olduğuna şahit oldum.

Sadece oyunu istek listemize atmak bile yetiyor almasanız bile

Aynen öyle bizde boykot kültürü de yok ama İşte Mustafa Kadir arkadaşımız uğraşıyor ve Türkçe dil destekli olmaları için çalışıyor ve yapıyor da, birçok kez şahit oldum. Bazı YouTuber'lar önünü kesmeye çalışsa da, mecbur firmalara sesimizi bir şekilde duyurmalıyız
biz yapalım üstadım ya ne kadarsa cıkartırız aramızdan 3-5 illaki çevirmen vs. vardır gönüllü yapacak.

birde Twitterda yalvaranları falan görünce direkt engelliyorum hepsini çok ezik hissettiriyor,
kendimizi küçültüyoruz oyunu almayarak tepki göstersek seve seve yapacaklar. Online olmayanları korsandan oynuyorum Türkçe yapmayanları tavsiye ederim herkese.. Bizi takmayanı biz hiç takmamalıyız

biz yapalım üstadım ya ne kadarsa cıkartırız aramızdan 3-5 illaki çevirmen vs. vardır gönüllü yapacak.

kendimizi küçültüyoruz oyunu almayarak tepki göstersek seve seve yapacaklar. Online olmayanları korsandan oynuyorum Türkçe yapmayanları tavsiye ederim herkese.. Bizi takmayanı biz hiç takmamalıyız
aynen öyle hani indir oyun olur 30k dolar butcesi vardir alirsin o oyunu dil desteği olmasada , zaten 3 5 dolar biseler . ama rockstar gibi 2 milyar dolarlık oyun yapan firma 1 dolarlık dil desteği kodu yazamıyorsa kacaktan indiririm

aynen öyle hani indir oyun olur 30k dolar butcesi vardir alirsin o oyunu dil desteği olmasada , zaten 3 5 dolar biseler . ama rockstar gibi 2 milyar dolarlık oyun yapan firma 1 dolarlık dil desteği kodu yazamıyorsa kacaktan indiririm
Bizim insanımıza ne yazık ki anlatamayız. GTA 6 nın Türkiyeden beklenen satıs adeti vardır sallıyorum 50k o adet bi 5k olunca diyecekler burada bir yanlışlık var düzeltilmesi gereken konular var. Adamlar para bağlıyor bu işe karşılığını alamazsa seve seve düzeltirler.

Merhaba arkadaşlar. oyunların Türkçe dil desteğiyle çıkması için başlatılan bu kampanyaya sizin de destek olmanız bizi çok mutlu eder.

Öncelikle şunu belirtmek isterim oyunu almasanız bile istek listenize atmanız yeterli

Gerçekten Mustafa Kadir adlı YouTuber arkadaşımızı içtenlikle tebrik ediyorum, kutluyorum; helal olsun. Oyunların Türkçe dil destekli çıkması için elinden geleni yapıyor, gerekirse firmalara mesaj yoluyla ulaşıp baskı bile yapıyor. Ben de bu sefere katılıp uğraşıyorum. Sadece ilgili oyunları veya çıkmasını beklediğiniz oyunları istek listeme atıyorum ve oyunların grçekten de türkçe dil ile çıktığını gördükçe aşırı mutlu oluyorum ve almak da gerekmiyor istek listeme eklemem bile yeterli. Şimdiden teşekkür ederim. YouTube kanalı, X ve Steam linklerini aşağıya bırakıyorum:

Ayrıca karınca olayı misali destek gösterireseniz bir şey olmaz yani çok bir şey kaybetmezsiniz ayrıca ben çabalarla çok fazla oyunun Türkçe olduğuna şahit oldum.

1. oyun Witchfire
2.oyun Clutch.
3. oyun Valor Mortis.
4. oyun Metro 2039.
5.oyun A Plague Tale Legacy,
6. oyun No Rest for the Wicked Türkçe dil destekli gelecek oyun 1.0' güncellemesi ile oyun tam sürüme kavuştuğunda Türkçe dil eklenecek.
7. oyun the war of the worlds: Siberia.
8. oyun Cordura
9. oyun Subnautica 2
10. oyun The Vernyhorn.

Daha fazla yazarım da çok uğraştırır.

indie oyunlara lafımız yok ama dev şirket ubisoft bile danca ekleyip Türkçe eklemezse ben oyunu cracklerim yani

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
ALMAYIN kardesım almayın sızde adam satamıyorsa pazara gırmek ıcın dil desteği verir zaten satış olsun diye siz dil desteği olmadığı halde alıp oynarsan adam satıyor zaten neden masraf edip dil desteği versin enayimi

• İnanılmaz
ALMAYIN kardesım almayın sızde adam satamıyorsa pazara gırmek ıcın dil desteği verir zaten satış olsun diye siz dil desteği olmadığı halde alıp oynarsan adam satıyor zaten neden masraf edip dil desteği versin enayimi
Hocam ama bakın gta 5 te durum böyle değil sonuçta hala bile ne kadar fazla türk oyuncu var fivem, grand rp vs oynanıyor türkiyede ama adamların türkiye umrunda değil yani biz alsakta almasakta tr dil eklemeyecekler eğer onlar tr dilini eklemeyecekler diye neden almayalım o oyundan kendimizi neden mahrum bırakalım tr dil desteğini oyuna koymak çok masraflı değildir emin olun sadece türklere karşı bir garezleri var bu firmaların başında gelen firmaları kısaca saymak isterim başta ROCKSTAR GAMES 2.sırada ACTİVİSİON 3. sırada CAPCOM 4. Sırada FROMSOFTWARE 5. sırada KONAMİ geliyor bu firmalar türkçe dil eklemek istemiyorlar.

Son düzenleme:
Hocam ama bakın gta 5 te durum böyle değil sonuçta hala bile ne kadar fazla türk oyuncu var fivem, grand rp vs oynanıyor türkiyede ama adamların türkiye umrunda değil yani biz alsakta almasakta tr dil eklemeyecekler eğer onlar tr dilini eklemeyecekler diye neden almayalım o oyundan kendimizi neden mahrum bırakalım tr dil desteğini oyuna koymak çok masraflı değildir emin olun sadece türklere karşı bir garezleri var bu firmaların başında gelen firmaları kısaca saymak isterim başta Rockstar games 2.sırada Activison 3. sırada CAPCOM geliyor 4. Sırada FROMSOFTWARE bu firmalar türkçe dil eklemek istemiyorlar.
bencede değil ama adam zaten alan adamlar varken masraf yapmaz hocam mantık böyle adamlarda sende haklısın mahrum kalmamak lazım oynamak lazım tabi ..

• Beğen
Hocam ama bakın gta 5 te durum böyle değil sonuçta hala bile ne kadar fazla türk oyuncu var fivem, grand rp vs oynanıyor türkiyede ama adamların türkiye umrunda değil yani biz alsakta almasakta tr dil eklemeyecekler eğer onlar tr dilini eklemeyecekler diye neden almayalım o oyundan kendimizi neden mahrum bırakalım tr dil desteğini oyuna koymak çok masraflı değildir emin olun sadece türklere karşı bir garezleri var bu firmaların başında gelen firmaları kısaca saymak isterim başta ROCKSTAR GAMES 2.sırada ACTİVİSİON 3. sırada CAPCOM 4. Sırada FROMSOFTWARE 5. sırada KONAMİ geliyor bu firmalar türkçe dil eklemek istemiyorlar.
Kesinlikle Garezleri var isterse türkiyeden sadece 1 kişi alsın GTA 6 yı genede türkçe desteği getirmezler, biz nasıl gevurları (diğer,bazı milletler) sevmiyorsak (kendi adıma konuşmuyorum genel itibari ile söylüyorum) bizide sevmeyen gruplar, bize garezi olan milletler var yani, nitekim şunuda söyleyeyim avrupada en çok nüfusa sahip olan ülkeler başında rusyadan sonra biz geliyoruz düşünün koskoca avrupada neredeyse en çok nüfusa sahip olan biziz adamlar oyun yaptıktan sonra dil kısmında ingilizceden sonra direkt olarak türkçe gelmesi lazım ama işte dediğim gibi bir garezleri var yapmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,552
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri