Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Reaksiyon skoru
322
@GGbaba hocam hepsiburadada var mıdır indirim?

Kablolu bu farkındasın dimi
Evet hocam zaten masaüstünde bluetooth yokki :D 1045 civarı incelemede 4.5 yıldız almış. Herkes öneriyor. Benim için böyle bi fp de kablosu önemli değil

ben kullanıyorum ama fiyatı çok artmış, jak girişli kulaklığa bu kadar verme bence. razer iyi rahat falan ama ses olarak üzer.

1 yıldır kullanıyorum. ses düğmesi arızalı kısınca açılıyor açınca kısılıyor saçma eşyler oluyo bazen gidiyo geliyo sesi. ama ortayı bulunca problem yok. fiyatı iyi düşerse ortalama altın falan bence alınır. ama bunlar göz önünde bulundurarak alınabilir.

Hayır alınmaz. Ben bu ürünü ₺1500 almıştım geçen sene ve o fiyat bile fazla ederi bence ₺1000 fazla değil. JAK olduğundan zaten anakartın ses kartına göre performans veriyor. Ben bu ürünü EPZ T35 PRO ile de denedim, yine sesi az ve yetersiz kalıyor.

Bağlantıdaki ürünü öneririm. Hem kablosuz hem kumaş ped hem de sesi V2 X iyi. V2 X kulak pedi bir tık konforluydu, ama geriye kalan malzeme kalitesi çok kötü. Yani ₺1000 JAK girişli H2002D bile malzeme kalitesi olarak V2 X'den daha iyi. Batılı markaların giriş ürünler kesinlikle alınmaz, yerelde çok satıyor diye de fiyatını şişiren malum satıcının biçtiği fiyattan hayatta alınmaz.

1 yıldır kullanıyorum. ses düğmesi arızalı kısınca açılıyor açınca kısılıyor saçma eşyler oluyo bazen gidiyo geliyo sesi. ama ortayı bulunca problem yok. fiyatı iyi düşerse ortalama altın falan bence alınır. ama bunlar göz önünde bulundurarak alınabilir.
Son 6 aydaki en yüksek fiyattan 1000tl düşük
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır alınmaz. Ben bu ürünü ₺1500 almıştım geçen sene ve o fiyat bile fazla ederi bence ₺1000 fazla değil. JAK olduğundan zaten anakartın ses kartına göre performans veriyor. Ben bu ürünü EPZ T35 PRO ile de denedim, yine sesi az ve yetersiz kalıyor.

Bağlantıdaki ürünü öneririm.
Hocam razer almayalım tamam ama havit almak istemiyorum. Kendisiyle hoş anılarım yok ama başka öneriniz varsa seve seve değerlendiririm.

Yok hocam ya 2500 son. :/. Havitin garantisi ne kadar? Bir de cidden fason havitin bu kulaklığı harbiden güzel mi? Hiç ısınık değilim ama başka şansım yok gibi. Blacksharka kötü diyorsunuz çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da baya indirimde he 4000den 2800 ama işte 300tl daha düşmesi lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,743
Üyeler
198,826
Son üye
denachy

Geri