Çözüldü✓ Bluetooth Kulaklık PC De Kaliteli Çalışmıyor

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,682

Bu ürünü aldım telefonda gayet güçlü sesler ve gecikme yok. ama pc de dongle ile ses kalitesi çok düşüyor. cayık cuyuk sesler geliyor bazen. kaliteli dongle vs var mı bildiğiniz yada bir ayar??
Hem dongle ile kullandım hem de anakart değiştirip dahili bt alıcısı ile kullandım boyle bir sorun yaşamadım. Mikrofonunu devre dışı bırak düzelir

Bu ürünü aldım telefonda gayet güçlü sesler ve gecikme yok. ama pc de dongle ile ses kalitesi çok düşüyor. cayık cuyuk sesler geliyor bazen. kaliteli dongle vs var mı bildiğiniz yada bir ayar??
Bendede 510bt var.Bildiğim kadarıyla ya ses yada mikrofonu seçmeniz lazım onun dışında ses iyi gelmiyor.

Bilgisayarda genel olarak BT kulaklıklar düzgün çalışmıyor zaten. Ben bayağıdır dongle kullanmıyorum ama en son TP-Link UB500 ile düzgün çalışıyordu bendeki. Ayrıca denetim masasındaki ses kısmından ayarları kurcala varsayılanı vs bazen o da etkiliyor.

Bendede 510bt var.Bildiğim kadarıyla ya ses yada mikrofonu seçmeniz lazım onun dışında ses iyi gelmiyor.
Bu cihaz özelinde aşırı memnunum pcdeki performansından. Diğerleri gibi değil

Hangi Bluetooth adaptörü kullanıyorsunuz? Bazı Bluetooth cihazlarında veya sürücülerinde Codec desteği eksik olabiliyor.

Hangi Bluetooth adaptörü kullanıyorsunuz? Bazı Bluetooth cihazlarında veya sürücülerinde Codec desteği eksik olabiliyor.
Bunlar giriş seviyesi kulaklıklar zaten standart codec kullanıyordur. Çok dandik bir dongle değilse destekler.

Tplink ub500 kullanıyorum. Mikrofon devre dışı yapıp deneyim inşallah düzelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarda genel olarak BT kulaklıklar düzgün çalışmıyor zaten. Ben bayağıdır dongle kullanmıyorum ama en son TP-Link UB500 ile düzgün çalışıyordu bendeki. Ayrıca denetim masasındaki ses kısmından ayarları kurcala varsayılanı vs bazen o da etkiliyor.
Ayarlarda pek birsey bulamamıştım

Tplink ub500 kullanıyorum. Mikrofon devre dışı yapıp deneyim inşallah düzelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlarda pek birsey bulamamıştım
Ben onla 2-3 kulaklık denedim sorun olmamıştı. Dongle ile alakası yoktur, dedikleri gibi mikrofonu devre dışı bırakma olayını dene. 1-2 ayar daha vardı hatırladığım.

Windows eller bosta telefon ozelligini kapatman lazim. Bluetooth Aygitlari ve Yazicilar kismina git ve kulakliginin ustune sag tiklayip ozellikler de. Hizmetler sekmesi altinda Eller Bosta Telefon tikini kaldır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,056
Üyeler
198,895
Son üye
nomadhfy

Geri