Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 846
ÇektimFiyat baya iyi bence daha düşmez diye düşünüyorum hocam
ÇektimFiyat baya iyi bence daha düşmez diye düşünüyorum hocam
bunu alan soğutucuyu tekrar sökmeyi hayal bile etmesin sandiviç gibi tak diye oturtuyorsunuz bir daha çıkmıyor çıksada ssd ye zarar vermek epey mümkün alan ona göre alsınSon 1 yılın en düşük fiyatı, ihtiyacı olan değerlendirebilir
![]()
ENERMAX ESC001-R Kırmızı M.2 2280 NVMe SSD Soğutucu Bloğu - Fiyatı, Yorumları
ESC001-R Kırmızı M.2 2280 NVMe SSD Soğutucu Bloğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bunlarda yapışkansız olanlar var mı peki ?bunu alan soğutucuyu tekrar sökmeyi hayal bile etmesin sandiviç gibi tak diye oturtuyorsunuz bir daha çıkmıyor çıksada ssd ye zarar vermek epey mümkün alan ona göre alsın
Hocam ssd, soğutucu ile beraber elindemi yoksa anakarttan mı çıkmıyor beraber?Eğer benim gibi çift taraflı termal ped kullanacaksanız bulaşmayın çıkmıyor meret ssd zarar görmesin diye zorlamıyorum ama uğraşıcam artık . Yanlardan vida ile tutturulan modelleri tavsiye ederim .
Anakart söküp takması basit sürgülü olduğu için soğutucu sıkıştı biraz bu modelmiydi tam hatırlamıyorum birkaç tane kullandım içinden iki boy termal ped çıkıyor ben kalın olanıda kullanmış olabilirim ama tekrar alacak olsam konudaki soğutucu yada farklı marka yanlardan vida ile kapanan model bakardım tamamen şahsi yönelimim ama konudakininde fiyat iyi daha ucuzu marka bazında zor .Hocam ssd, soğutucu ile beraber elindemi yoksa anakarttan mı çıkmıyor beraber?
Hiksemi radiator mh1 ve mh2 vardı yandan vidalı da artık kalmadı piyasada. Bir de ssd soğutucu dediğimiz şey bir kere takıp unutulacak bir şey. Niye çıkarmak istensin ki?Anakart söküp takması basit sürgülü olduğu için soğutucu sıkıştı biraz bu modelmiydi tam hatırlamıyorum birkaç tane kullandım içinden iki boy termal ped çıkıyor ben kalın olanıda kullanmış olabilirim ama tekrar alacak olsam konudaki soğutucu yada farklı marka yanlardan vida ile kapanan model bakardım tamamen şahsi yönelimim ama konudakininde fiyat iyi daha ucuzu marka bazında zor .