❌İndirim Bitti! Enermax Esc001-R Kırmızı M.2 2280 Nvme SSD Soğutucu Bloğu 209 TL

Cektim valla lazimdi sagolasiniz

önceden olsa temudan aliexpressten falan rgb li olanlar alınıyordu bu paralara,.
şimdi zaten iki kasada da altında fan olduğu için ihtiyaç durmuyorum ama güzel fiyat ihtiyaç sahibi olmaya gerek yok illa. ekstra bir ürün

Ben de almıştım bunu PS5 ile de uyuyor haberiniz olsun. Bazı yorumlarda ürünü sürgü kısmından sürerek takmaya çalışıp ürüne laf edenler olmuş. Montajı o şekilde değil içinden küçük bir kağıt çıkıyor ona bakıp takın basit zaten.

50 tl kargo da çok ya ürünün fiyatını %20 artıyor

Son 1 yılın en düşük fiyatı, ihtiyacı olan değerlendirebilir
bunu alan soğutucuyu tekrar sökmeyi hayal bile etmesin sandiviç gibi tak diye oturtuyorsunuz bir daha çıkmıyor çıksada ssd ye zarar vermek epey mümkün alan ona göre alsın

Fiyat konuşan arkadaşlara tek bir şey söyleyeceğim, 200 TL'ye alınabilen tek şey 2 tane 100 TL. Ucuz mu alınır mı diye sorulacak bir para değil böyle fonksiyonel bir parça için

Eğer benim gibi çift taraflı termal ped kullanacaksanız bulaşmayın çıkmıyor meret ssd zarar görmesin diye zorlamıyorum ama uğraşıcam artık . Yanlardan vida ile tutturulan modelleri tavsiye ederim .

Eğer benim gibi çift taraflı termal ped kullanacaksanız bulaşmayın çıkmıyor meret ssd zarar görmesin diye zorlamıyorum ama uğraşıcam artık . Yanlardan vida ile tutturulan modelleri tavsiye ederim .
Hocam ssd, soğutucu ile beraber elindemi yoksa anakarttan mı çıkmıyor beraber?

Hocam ssd, soğutucu ile beraber elindemi yoksa anakarttan mı çıkmıyor beraber?
Anakart söküp takması basit sürgülü olduğu için soğutucu sıkıştı biraz bu modelmiydi tam hatırlamıyorum birkaç tane kullandım içinden iki boy termal ped çıkıyor ben kalın olanıda kullanmış olabilirim ama tekrar alacak olsam konudaki soğutucu yada farklı marka yanlardan vida ile kapanan model bakardım tamamen şahsi yönelimim ama konudakininde fiyat iyi daha ucuzu marka bazında zor .
Vidalı olarak bahsettiğime örnek ;

Ekler

• 1000080232.webp
    1000080232.webp
    119.9 KB · Hit: 31
Son düzenleme:
Anakart söküp takması basit sürgülü olduğu için soğutucu sıkıştı biraz bu modelmiydi tam hatırlamıyorum birkaç tane kullandım içinden iki boy termal ped çıkıyor ben kalın olanıda kullanmış olabilirim ama tekrar alacak olsam konudaki soğutucu yada farklı marka yanlardan vida ile kapanan model bakardım tamamen şahsi yönelimim ama konudakininde fiyat iyi daha ucuzu marka bazında zor .
Hiksemi radiator mh1 ve mh2 vardı yandan vidalı da artık kalmadı piyasada. Bir de ssd soğutucu dediğimiz şey bir kere takıp unutulacak bir şey. Niye çıkarmak istensin ki?

Enermax'ın böyle bir ürünü olduğundan haberi var mı acaba

Geri