Ofis-Oyuncu Koltuğu Önerisi

Selamlar konular birikti taştı birçok konu açtım.
Bütçem 17k-Amazon Olursa MAX 20K artmaz.

Boyum 183-kilom ise 112kg
Günde bazen 2,bazen 8 saat bakarım ortalama 3 saat diyelim.

Class 4 Amortisör
2-3-4D kolçak
Ayarlanabilir bel desteği
Plastik harici malzeme ayak(krom,alüminyum,metal,çelik vs uygun)
Boyun desteği
Sırt File/Kumaş olucak
Oturma alanı kumaş kaplamalı sünger olmalı(45dns üstü olmak zorunda)

Listemden çıkardığım marka ve modeller;
Karr Office - Odessa ve Rio.
Adore ve Atom office marka ürünler⭐⭐trendyol gibi satıcılardan ise kabul edebilirim
Kısaca iade kabul etmeyen tüm markaları kabul etmiyorum

Listemdeki marka ve modeller;
Karr Office Lizbon ve Mostar
Seduna Thunder Pro
Ergolife Sit 10
Titanseat Throne
Hocam aldın mı koltuğunu. Aynı özelliklerde arıyoruz koltuğu. Şu attığın mostarı beğendim almayı düşünüyorum sana bi sorayım dedim yine de

Hocam aldın mı koltuğunu. Aynı özelliklerde arıyoruz koltuğu. Şu attığın mostarı beğendim almayı düşünüyorum sana bi sorayım dedim yine de
Alıcam bu ay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mostarı alın hocam herkes memnun

Alıcam bu ay

Mostarı alın hocam herkes memnun
Kankam ben çektim az önce valla hepsiburadadan haberin olsun. Peşin fiyatına 9 taksiti görünce dayanamadım. Fiyatı da 11.400 e düşmüş inşallah beklediğimiz gibi güzel çıkar. Sana da hayırlı olsun şimdiden.

Kankam ben çektim az önce valla hepsiburadadan haberin olsun. Peşin fiyatına 9 taksiti görünce dayanamadım. Fiyatı da 11.400 e düşmüş inşallah beklediğimiz gibi güzel çıkar. Sana da hayırlı olsun şimdiden.
İnşallah hocam ayrıca değerlendirme yazarsan sevinirim

Geldi mi hocam

İnşallah hocam ayrıca değerlendirme yazarsan sevinirim

Geldi mi hocam
Geldi kurdum dünden beri kullanıyorum. Eskiden taşa oturuyormuşum onu fark ettim. Baya beğendim iade etmeyi düşünmüyorum. İlk başta sırt kısmı biraz sert gelmişti fakat sorun olmayacağını anladım 6-7 saat oturdum üzerinde. Tamamen geriye yatmıyor oyuncu koltuklarında olduğu gibi onu da belirteyim. Yaylanıyor arkaya doğru yaslandığında o bana yetiyor. Kardeşim misal bazen yatar pozisyonunda kullanırdı eski oyuncu koltuğunu senin için sorun olmayacaksa o olay alabilirsin. Premium hissi var plastik olduğuna bakmayın baya sert plastik öyle dandik bişe değil. Tek soru işaretim kafamdaki hani yatak alındığında biraz sert alın yumuşayabilir derler. Bu baya pofuduk aşırı rahat kullandıkça çökme yapıp acaba o konforu gider mi onu düşünüyorum

Geldi kurdum dünden beri kullanıyorum. Eskiden taşa oturuyormuşum onu fark ettim. Baya beğendim iade etmeyi düşünmüyorum. İlk başta sırt kısmı biraz sert gelmişti fakat sorun olmayacağını anladım 6-7 saat oturdum üzerinde. Tamamen geriye yatmıyor oyuncu koltuklarında olduğu gibi onu da belirteyim. Yaylanıyor arkaya doğru yaslandığında o bana yetiyor. Kardeşim misal bazen yatar pozisyonunda kullanırdı eski oyuncu koltuğunu senin için sorun olmayacaksa o olay alabilirsin. Premium hissi var plastik olduğuna bakmayın baya sert plastik öyle dandik bişe değil. Tek soru işaretim kafamdaki hani yatak alındığında biraz sert alın yumuşayabilir derler. Bu baya pofuduk aşırı rahat kullandıkça çökme yapıp acaba o konforu gider mi onu düşünüyorum
hocam 2 kat sünger kolay kolay çökme olmaz
teşekkürler yorumun için

K
Selamlar konular birikti taştı birçok konu açtım.
Bütçem 17k-Amazon Olursa MAX 20K artmaz.

Boyum 183-kilom ise 112kg
Günde bazen 2,bazen 8 saat bakarım ortalama 3 saat diyelim.

Class 4 Amortisör
2-3-4D kolçak
Ayarlanabilir bel desteği
Plastik harici malzeme ayak(krom,alüminyum,metal,çelik vs uygun)
Boyun desteği
Sırt File/Kumaş olucak
Oturma alanı kumaş kaplamalı sünger olmalı(45dns üstü olmak zorunda)

Listemden çıkardığım marka ve modeller;
Karr Office - Odessa ve Rio.
Adore ve Atom office marka ürünler⭐⭐trendyol gibi satıcılardan ise kabul edebilirim
Kısaca iade kabul etmeyen tüm markaları kabul etmiyorum

Listemdeki marka ve modeller;
Karr Office Lizbon ve Mostar
Seduna Thunder Pro
Ergolife Sit 10
Titanseat Throne
Koltuktan çok koltuğa takacağınız destekler önemli bence o yüzden koltuğun biraz hacimli olmasına özen gösterin

hocam selamlar aynı koltuğa bakıyordum internetten boyunuz kilonuz kaç acaba? şu an memnun musunuz?

Arkadaşlar araştırdım baktım bir koltukta bir şey iyiyse bir şey kötü oluyor o nedenle dengeli bir seçim yapıp TİTANSEAT THRONE aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,010
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri