🔥İndirim Trio Move Protein Barları 1 Alana 1 Hediye!

Reaksiyon skoru
48

1 Bar fiyatı 34 liraya denk geliyor daha öncesinde migros gibi bir yerden alıp deneyimleme fırsatım olmuştu gayet başarılı ürünleri linkte ki ürün 190 kalori 17 protein ancak daha düşük proteine sahip olup daha az kalorili olanlarıda mevcut bütün barlarda 1 al 1 hediye kampanyası var bence seriden alınır gibi fiyat/protein oranı gayet başarılı

1 bar 34 lira aman aman ucuz değil

190 kalorilik 17 gr protein olan bar 34 lira gayet ucuz daha uygunu varsa paylaşır mısınız? yakın içeriklerde olur çünkü baktığım kadarıyla bu fiyatlara kolay kolay güzel bar bulmak çok zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ucuz sayılabilir de tatlandırıcı falan olması sıkıntı garip garip aromalar olabilirler
çilekli olanı denemiştim başarılıydı diğerlerini bende ilk defa denicem bakalım

1 bar 34 lira aman aman ucuz değil
Bence protein bar fiyatlarından haberin yok dostum. İçinde 7-8gr protein olan sözde protein barlar bile marketlerde 40-50 TL den satılıyor.

Kıyaslanabilecek en yakın ürün proteinocean ın bim de satılan 20gr protein içeren barı o da 60 TL, fiyat olarak neredeyse 2 katı.

hindistan cevizli olan bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kesin alın evde 6 kutu var xd

Yenilmeyecek düzeyde mide bulandıran var mı
hiçbirisi öyle değil piyasadaki tüm protein barları yıllar içerisinde denedim

vardığım sonuç şu ki yüksek protein (+12gr -30gr) olanlar sanki kimyasal reaktör ısırıyormuşum gibi bir hissiyat veriyor

muscle station'un homemade cookiesi triomove'un hindistan cevizlisi favori ikilim

şu an indirimde olanlardan da çilekliyi pek tercih etmezdim, muz ve cookie (triomove) idare eder ama hindistan cevizi dolaptan çıkartıp soğuk soğuk atınca fena sarıyor

ben toplamda 36 adet bi düşük versiyonundan aldım hata mı ettik acaba 50gr olandan mı alsaydım 11gra yakın protein var bi küçüğünde.

Geri