pelta gerçekten çok kötü bir kulaklık iade şansınız varsa edin derimRog pelta aldım iki gündür kullanıyorum daha önce James Donkey 720 kullanıyordum inanmazsın ama ses seviyesi JD 720 den 3 de 2 daha az pubg oynuyorum ayak seslerini artık duyamıyorum bilseydim bin liralık James ile devam ederdim
oha gerçektenmiRog pelta aldım iki gündür kullanıyorum daha önce James Donkey 720 kullanıyordum inanmazsın ama ses seviyesi JD 720 den 3 de 2 daha az pubg oynuyorum ayak seslerini artık duyamıyorum bilseydim bin liralık James ile devam ederdim
Bozuk arızalı olmadıkça ürün iade etmeyi sevmiyorum. James Donkey 720 kablolu dert etmeyene çok üst düzey ayrıntılı ses veriyor. Sadece bu kulaklık sırf kablosu diye yoksa JD 720 bunun yanında çok prof kalıyor. Birisi dese şaka yapıyor derdim. 20 bin bandı bütçe yoksa kablosuz kulaklığa yanaşmayın derimpelta gerçekten çok kötü bir kulaklık iade şansınız varsa edin derim
aynen öyleBozuk arızalı olmadıkça ürün iade etmeyi sevmiyorum. James Donkey 720 kablolu dert etmeyene çok üst düzey ayrıntılı ses veriyor. Sadece bu kulaklık sırf kablosu diye yoksa JD 720 bunun yanında çok prof kalıyor. Birisi dese şaka yapıyor derdim. 20 bin bandı bütçe yoksa kablosuz kulaklığa yanaşmayın derim
Nasil kral çok iyi diye duydum benpelta gerçekten çok kötü bir kulaklık iade şansınız varsa edin derim
ben hiç beğenmedim.Nasil kral çok iyi diye duydum ben
Ne aldin peki o fiyat bandinben hiç beğenmedim.
ss nova pro aldım 15k'ya, 2 katı fiyat ödedim çünkü o paralara alınacakların hepsi öyle çıkacaktı. O bütçelere güzel bi ses kartı + iem almak çok daha mantıkjlıNe aldin peki o fiyat bandin
Hocam seni görmüşken hazır kullanan biri sorayım. Razer blackshark v2x nasıl? Almayı düşünüyorumda. 3 4 yıl en az götürür mü? Ses kaliteli mi? Pc pubg oynuyorum genellikle. Hikayelidede ses önemli tabi. Düşünceleriniz nedir?5000 bütçe var. Razer BlackShark V2X var. Kulaklığım değiştirmeyi düşünüyorum, sizce değiştireyim mi? Değiştirirsem Cloud 3 S ya da ASUS ROG Pelta düşünüyorum, sizler ne diyorsunuz?
Kral anliyorsan kulakliktan 6 k civarina ne onerirsinss nova pro aldım 15k'ya, 2 katı fiyat ödedim çünkü o paralara alınacakların hepsi öyle çıkacaktı. O bütçelere güzel bi ses kartı + iem almak çok daha mantıkjlı
6k civarına ses kartı + iem öneririm dostum kablosuz şart değilse eğer.Kral anliyorsan kulakliktan 6 k civarina ne onerirsin