Sabahtan beri takip ediyorum. İlk başta 948 di sonra 936, 930, 929, 920, 919 oldu en son 900 oldu aldım. İlk önce 930 da almıştım iptal ettim onu. Bizbiz-e ile Teknobiyotik kapışıyor.Alan olmayınca basıyor yavaş yavaş
Bende gördüm onu en son 900 yaptı teknobiyotik sonra 920 yaptı bizbiz-e 919.99 yaptıSabahtan beri takip ediyorum. İlk başta 948 di sonra 936, 930, 929, 920, 919 oldu en son 900 oldu aldım. İlk önce 930 da almıştım iptal ettim onu. Bizbiz-e ile Teknobiyotik kapışıyor.
kanka masada yer kapliyor mu cok fazla ayri ayri kullaninca daha once hic kullanmadim bilmiyorum bende almayi dusunuyorum , suanlik sadece 1 monitorum var o yuzden acaba ikilimi yoksa tekli aliyim diyorumEyw. İkinci monitörüm için aynı modeli kullanıyordum şimdide ana monitörüm için aldım.
tekli daha rahat olurkanka masada yer kapliyor mu cok fazla ayri ayri kullaninca daha once hic kullanmadim bilmiyorum bende almayi dusunuyorum , suanlik sadece 1 monitorum var o yuzden acaba ikilimi yoksa tekli aliyim diyorum
256f ile uzun zaman kullandım sorun yaşamadım benMAG256F gibi arkası çıkıntılı, üstünede içe vida kısmı göçüntülü monitörlerde sıkıntı oluyor ona dikkat edin. Yanındaki uzatıcılar bile yetmiyor.
Siteler vesa var diyor. Monitor ayagını çıkartınca 4 tane vida deliği çıkar muhtemelen vardır.AOC C27G2AE 27" 165Hz 1ms uyumlumudur
Nb f7 kullanmak daha sağlıklı olur. Hem daha şık.Siteler vesa var diyor. Monitor ayagını çıkartınca 4 tane vida deliği çıkar muhtemelen vardır.
Bende 2 adet var 34 oled monitor almayı düşünüyorum. sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Var mı 34 inç oled ile kullanan ?![]()