🔥İndirim North Bayou Nb F80 Monitör Standı 900 TL 🔥

949 TL olmuş şu an bu fiyatta güzel alacak kişiler için

Sabahtan beri takip ediyorum. İlk başta 948 di sonra 936, 930, 929, 920, 919 oldu en son 900 oldu aldım. İlk önce 930 da almıştım iptal ettim onu. Bizbiz-e ile Teknobiyotik kapışıyor.
Bende gördüm onu en son 900 yaptı teknobiyotik sonra 920 yaptı bizbiz-e 919.99 yaptı :D bende bizbiz-e'den aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profesyonel ile ergonomik arasında ki fark ne acaba ?

İndirim tekrardan aktif yalnızca 50 TL bı artış olmuş

MSI MAG401QR ile kullanıyorum bu kadar büyük monitörü bile taşıyor

Eyw. İkinci monitörüm için aynı modeli kullanıyordum şimdide ana monitörüm için aldım.
kanka masada yer kapliyor mu cok fazla ayri ayri kullaninca daha once hic kullanmadim bilmiyorum bende almayi dusunuyorum , suanlik sadece 1 monitorum var o yuzden acaba ikilimi yoksa tekli aliyim diyorum

MAG256F gibi arkası çıkıntılı, üstünede içe vida kısmı göçüntülü monitörlerde sıkıntı oluyor ona dikkat edin. Yanındaki uzatıcılar bile yetmiyor.
256f ile uzun zaman kullandım sorun yaşamadım ben

AOC C27G2AE 27" 165Hz 1ms uyumlumudur

AOC C27G2AE 27" 165Hz 1ms uyumlumudur
Siteler vesa var diyor. Monitor ayagını çıkartınca 4 tane vida deliği çıkar muhtemelen vardır.

Bende 2 adet var 34 oled monitor almayı düşünüyorum. sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Var mı 34 inç oled ile kullanan ? :D

Siteler vesa var diyor. Monitor ayagını çıkartınca 4 tane vida deliği çıkar muhtemelen vardır.

Bende 2 adet var 34 oled monitor almayı düşünüyorum. sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Var mı 34 inç oled ile kullanan ? :D
Nb f7 kullanmak daha sağlıklı olur. Hem daha şık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,778
Üyeler
198,837
Son üye
Omerrpolatt

Geri