❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

34 e mo27u2 almıştım iade edip bunu mu alsam değer mi 10k farka
32" istiyorsan bence değer, ben bu tarz ürünlerin hepsburada amozon gibi resmi satıcılardan alınması taraftarıyım. Fabrikasyon hatası durumunda ya da iade değişimde thh ile uğraşırsınız.

Dark armor filmin çizilme ye çare olduğunu sana düşündüren nedir öyle yazıyor diye mi 😀😀
Morarma dediğin şey qd oledin bir katmanı sorun olarak görenler için bu sorun devam ediyor yanlış bilgi vermeyelim
eğer qd oled bir monitor kullandıysan anlarsın. O kadar kolay çizilmeye müsaitler ki. Söylenene göre bu monitorlerde bir tık iyeleştirmişler ama okuduğum bir kaç yorum halen aynı diyor. denemeden bilemezsin galiba. pg27ucdm vardı bende ona göre gelince yaparım artık karşılaştırmasını.

Sıfır syaanım
eğer qd oled bir monitor kullandıysan anlarsın. O kadar kolay çizilmeye müsaitler ki. Söylenene göre bu monitorlerde bir tık iyeleştirmişler ama okuduğum bir kaç yorum halen aynı diyor. denemeden bilemezsin galiba. pg27ucdm vardı bende ona göre gelince yaparım artık karşılaştırmasını.
Kullanıyorum dark armor çare değil neredeyse sıfır dayanımı olan bir şeyin 2.5 katı herhangi bir şey sağlamaz arkadaş qd oled düşmanı morarmanın bile bu modelde olmadığını söylüyor öyle bir şey de yok qd oled teknolojisi ile gelen bir şey o direkt ışık vurduğunda o katman morarıyor çarpıtmamak lazım zaten glossy bir ekrana neden ışık çarpıtmak istersin o da ayrı bir mevzu seni alıntıladım ama oğlum sana söylüyorum yavrum sen anla hesabı 🫡

Özellikle senden canlılık testi istiyorum.
Parlak kaplamalar çok canlı biliyorsun.
Acaba yeni dark armor o canlılığı bir nebze de olsa düşürmüş müdür.
Sırf azıcık daha siyah olacak diye ekran o canlılıktsn vazgeçmek istemem.

Özellikle senden canlılık testi istiyorum.
Parlak kaplamalar çok canlı biliyorsun.
Acaba yeni dark armor o canlılığı bir nebze de olsa düşürmüş müdür.
Sırf azıcık daha siyah olacak diye ekran o canlılıktsn vazgeçmek istemem.
seninki benden önce gelir bu arada. 2 gün sürüyor buraya gelmesi merkezi yerde yaşamıyorum. Test yaparım ama karşılaştırırız.

seninki benden önce gelir bu arada. 2 gün sürüyor buraya gelmesi merkezi yerde yaşamıyorum. Test yaparım ama karşılaştırırız.
Benimki arkadaşa gidecek evlerimiz sehrin iki yakasında.
Bana gelsin dedim ben getiririm abi araçla gezmiş olurum dedi.
Gelmişken kursun bir zahmet de nsjssjsjs.
Ama dediğim gibi eğer o canlılık birazcık gittiyse hiç uğraşmadan iade isterim ondan senin görüşlerin çok önemli şuan :D

Eskisinden daha iyi ama hala woled göre daha hassas

Eskisinden daha iyi ama hala woled göre daha hassas
g6nın mat kaplaması titanyum kaplama mı bunlara kıyasla
lenovo 1080p 60 hzden sonra bundan memnunum şahsen acelem yok XD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimki arkadaşa gidecek evlerimiz sehrin iki yakasında.
Bana gelsin dedim ben getiririm abi araçla gezmiş olurum dedi.
Gelmişken kursun bir zahmet de nsjssjsjs.
Ama dediğim gibi eğer o canlılık birazcık gittiyse hiç uğraşmadan iade isterim ondan senin görüşlerin çok önemli şuan :D
32 inçin boyu ne kadar oluyor masada yanlamasına biliyor musunuz
bir de kaç cm mesafeden baksak rahatsız etmez

32 inçin boyu ne kadar oluyor masada yanlamasına biliyor musunuz
bir de kaç cm mesafeden baksak rahatsız etmez
İnan hiç kullanmadım.
Belki de fazla yakın ve büyük gelecek.