12.000 TL Bütçe ile 27 İnç 2k Ips Monitör Önerisi

elsyus

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
12000
Bütçe maksimum 12.000 TL.
Asus ROG Strix XG27ACS biri bu model.
Dell Alienware AW2725DM öbürü de bu.
Renk doğruluğu, IPS glow az olması gibi özellikler önemli.
Daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerebilirsiniz.
İş+Oyun için alacağım.

Not: VA panel önermeyin.

AOC Q27G4ZR

Bilmedigim icin soruyorum. Niye kimse o fiyata bunu onermiyor? Hem ayni fiyat hem lenovo hemde 9 taksit. Bende 1 2 ay icinde bunu almayi planliyorumda
Yüksek hzye alınca cızırtı sorunu vardı sanırım bunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe maksimum 12.000 TL.
Asus ROG Strix XG27ACS biri bu model.
Dell Alienware AW2725DM öbürü de bu.
Renk doğruluğu, IPS glow az olması gibi özellikler önemli.
Daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerebilirsiniz.
İş+Oyun için alacağım.

Not: VA panel önermeyin.
Çok araştırdım ikisini de. Asusta type c üzerinden şarj etme özelliği, telefon tutucu falan var bunları kullanacak olursan asus alabilirsin. Onun dışında panel kalitesi, malzeme kalitesi ve her yönden kalite istiyorsan da alienware. Ben de aynı arayıştaydım attığınız dell i sipariş ettim bugün geldi ilk görüş olarak çok güzel duruyor. Sorunsuz olması açısından dell öneririm

Yüksek hzye alınca cızırtı sorunu vardı sanırım bunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok araştırdım ikisini de. Asusta type c üzerinden şarj etme özelliği, telefon tutucu falan var bunları kullanacak olursan asus alabilirsin. Onun dışında panel kalitesi, malzeme kalitesi ve her yönden kalite istiyorsan da alienware. Ben de aynı arayıştaydım attığınız dell i sipariş ettim bugün geldi ilk görüş olarak çok güzel duruyor. Sorunsuz olması açısından dell öneririm
Tamamdır hocam dell sipariş edecegim. Size de hayırlı olsun testlerde bir problem çıktı mı?

Tamamdır hocam dell sipariş edecegim. Size de hayırlı olsun testlerde bir problem çıktı mı?
Teşekkür ederim size de. Ölü piksel çıkmadı hem de alienware alma sebeplerimden birisi de buydu. Tek ölü pikselde bile değişim yapılıyormuş. Işık sızmasına da baktım o da ips panelde olması gerektiği gibiydi hiç rahatsız edici değil

Geri