Yurt Dışı Telefon Önerisi

Semih732

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
merhabalar yurt dışından telefon almayı düşünüyorum ortalama 7 yıldır xioami redmi note 8 pro kullanıyorum ve artuk değiştirme zamanım geldi hala mükmmel çalışıyor sadece ısınma problemi oluyor o kadar, her neyse konuya döneyim yurt dışından s26 ultra ,mi 15 ultra, xioami mi 17 pro veya xioami mi 17 pro max, vs vs bu şekilde gidiyor sizce hangisini almalıyım normalde 15 ultra gönlümü çalmıştı ama arkasındaki dev kamera biraz sorun olur gibi geldi

ekleyeyim tekno muaz diye bi yer buldum ordan almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
başka bir apple cihaz kullanıyorsan veya çok uzun süreler performansta kayıp istemiyorsan iphone tercih edebilirsin. şahsen ben ios seviyorum.

merhabalar yurt dışından telefon almayı düşünüyorum ortalama 7 yıldır xioami redmi note 8 pro kullanıyorum ve artuk değiştirme zamanım geldi hala mükmmel çalışıyor sadece ısınma problemi oluyor o kadar, her neyse konuya döneyim yurt dışından s26 ultra ,mi 15 ultra, xioami 17 pro veya 17 pro max, vs vs bu şekilde gidiyor sizce hangisini almalıyım normalde 15 ultra gönlümü çalmıştı ama arkasındaki dev kamera biraz sorun olur gibi geldi

ekleyeyim tekno muaz diye bi yer buldum ordan almayı düşünüyorum
Gidin deneyim derim o zmn birdaha danışın öyle daha iyi olur daha önce hiç iphone kullanmamış biri hoşlanmayabilir veya Samsung ayni şekilde

başka bir apple cihaz kullanıyorsan veya çok uzun süreler performansta kayıp istemiyorsan iphone tercih edebilirsin. şahsen ben ios seviyorum.
Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve pek sevmiyorum androidden devam ederim teşekkür ederim hocam

Geri