kendinden elektrikli bir de kendimize de takabiliyoruzdur bunu kesinBen aldım eve gidiom beyler tşk
Yok onlar bu fiyata alıyorsun gel bide bize tak fln dediler de ben anlamadım tam pc de bundan iyisi vardı onlardakendinden elektrikli bir de kendimize de takabiliyoruzdur bunu kesin
Konudan bağımsız şurada uyumak isterdim böyle bi güzel huzurlu gözüktü eski kampçı günlerim canlandı aklımda... Sabah da kalkıp 10k dan 64 gb ram verseler mmmh süper.
Bir türlü yetişemiyorum bu indirimlere bana bir çift lazım kaça aldıysan versemde hayrına versen
ben telefonu kapattım arayan soran olmasın diyeİptal olan var mı arayıp soran filan, şubeden teslim alacak olan vardı gitti mi acep
Hocam vatan olsa kesin yolluyo vatanda iptalhesap iptalya yollamıyor kaç oldu bu hbirini yollamadılarİptal olan var mı arayıp soran filan, şubeden teslim alacak olan vardı gitti mi acep
Twlefonu nehre attın mı yoksa olmazben telefonu kapattım arayan soran olmasın diye
bodruma kilitledimTwlefonu nehre attın mı yoksa olmaz
biliyoz hocam da bi umut işte, iptal çok yedikHocam vatan olsa kesin yolluyo vatanda iptalhesap iptalya yollamıyor kaç oldu bu hbirini yollamadılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Twlefonu nehre attın mı yoksa olmaz