Valorant Hesabım Çalındı, Geri Aldım ama Kullanıcı Adı Değişti

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
495
dostlar merhaba salı gunu valorant hesabım calındı maili falan degişti ben hesabı geri aldım ama kullanıcı adını degişmiş calan(herkese gorunan ad degil kullanıcı adı) kişi bu adı sadece riota bilet atarak degişebilirim degilmi ve sizce daha bi sorun varmıdır hesapta mail bildirimleri fln bana geliyor suanda

Denemekten başka bir yol yok dostum. Ama bir sorun olacağını sanmıyorum. Halledilir.

dostlar merhaba salı gunu valorant hesabım calındı maili falan degişti ben hesabı geri aldım ama kullanıcı adını degişmiş calan(herkese gorunan ad degil kullanıcı adı) kişi bu adı sadece riota bilet atarak degişebilirim degilmi ve sizce daha bi sorun varmıdır hesapta mail bildirimleri fln bana geliyor suanda
Öncelikle geçmiş olsun. Hesabın kullanıcı adı değişmişse ve bilet atarak değiştiremiyorsan mecbur 3 ay bekleyeceksin. Hesaba tüm doğrulama seçeneklerini ekle. Birde ayarlardan tel no falan bağlamışsa o biraz sıkıntı.

merhabalar yıllar önce benim de çalındı geri almak için riota defalarca ticket açtım fakat yetersiz bilgi şeklinde cevaplar verilip ilgilenilmedi satın aldığım vplerin ekran görüntülerini atmama rağmen ilgilenilmedi. Çalan kişi mailini ismini değiştirmiş sanırım hesabın. Geri almak için nasıl bir yol izlemeliyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,829
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri