Yeni Ekran Kartı Taktım PC Açılmıyor

Hocam ddu ile rtx 5060 driver kaldırıp rtx 2060 taktım oyunlar açılıyor sıkıntı yok ya kartta bi sıkıntı var gerçekten ya da psu beslemiyor yarın bilgisayarcıya gidicem
Hocam kartınız yeniyse garantiye gönderin bence bilgisayarcı işlem yaparsa garanti kapsamından çıkabilir.

Hocam kartınız yeniyse garantiye gönderin bence bilgisayarcı işlem yaparsa garanti kapsamından çıkabilir.
Servis ekran kartında sıkıntı yok diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun dostum umarım bir an önce çözüme kavuşursun
Hocam valla tüketici mahkemesine başvurdum direkt onlar uğraşsın aynı şekilde paketleyip geri göndermişler bana ürünü halen aynı durum

Servisler zaten objektif olamıyor.

Sorun kesin ekran kartında miydi unuttum konu uzamış baya

Servisler zaten objektif olamıyor.

Sorun kesin ekran kartında miydi unuttum konu uzamış baya
Hocam en don sistemi bi şekilde açmayı başardım oyunlarda rtx açmadı bir çok defa denedim farklı farklı oyunlarda sonra ddu ile kaldırıp denedim diğer kartla Orda emin olabildim ki ayrıca soğutma blokları yamulmuştu değişim istedim daha çok yamultup geri göndermişler.

Hocam en don sistemi bi şekilde açmayı başardım oyunlarda rtx açmadı bir çok defa denedim farklı farklı oyunlarda sonra ddu ile kaldırıp denedim diğer kartla Orda emin olabildim ki ayrıca soğutma blokları yamulmuştu değişim istedim daha çok yamultup geri göndermişler.
Thh den her türlü çıkar değişim iade nerden almıştın bu arada kartı

THH ile peşine düş bu işin

Trendyol tekra market gibi bişeydi

peşindeyim hocam merak etmeyin
Tam yerinden almışsın :) ben o kadar para verdiğim ürünü hepsiburada veya Amazon bizzat satmiyorsa iki kere düşünürüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,825
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri