❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

rahat sığıyormuş artık 32 inç de radarımda
hocam geçende merak etmiştim sormamıştım şu 322urdx36 ve onun alt modelleri ne kadar olur (dual tri mod lazım değil)
loky hocamla pg27ucwm konuştuk 100kdan fazla olur dedik monitörün ismini unuttum
En az 55'' OLED TV parası olur belki de 65'' ona göre hazırla kendini bence monitöre bu kadar para verilmez. Ben bu paraya tv alırım.

ben qd ciyim burn in olayı daha rahat diye hem parlaklık derdim pek yok renk canlılığı daha hoş
şu an 9/50 ile kullanıyorum
sadece mat kaplama sıkıntı bir de 2k aldığıma pişman oldum fps oyunu çok az oynuyorum artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaplama kaliteli değilse ips devam :ROFLMAO:
oled narin sonuçta
Bende de aynı monitör var ben hiç silme ihtiyacı duymadım ama öğrendiğim iyi oldu

En az 55'' OLED TV parası olur belki de 65'' ona göre hazırla kendini bence monitöre bu kadar para verilmez. Ben bu paraya tv alırım.
odamda tv koyacak yerim yok + evdeki tvde 5 saat aralıksız normal tv kanalı izlenir logolar üst üste biner artık
@Tayfunns 60-65e bulunur mu

Son düzenleme:
Monitoru almak istiyorum fakat koruma konusunda sıkıntılarım var, evde yokken kedi patisinden vs koruyacak bir aparat var mı bildiğiniz

Monitörler kargolanmis.

Merhaba satıcı kimdi? Monitör daha çıkmadan her yerde takip ediyordum. Alarm da kurmuştum fakat herhangi bir bildirim gelmedi. O kadar takip ettim 2 saat bakmadım kaçırdım monitörü :( umarım bir daha bu fiyatlara gelir 9 taksit ile gerçekten bedava :D
nethouse

Merhaba satıcı kimdi? Monitör daha çıkmadan her yerde takip ediyordum. Alarm da kurmuştum fakat herhangi bir bildirim gelmedi. O kadar takip ettim 2 saat bakmadım kaçırdım monitörü :( umarım bir daha bu fiyatlara gelir 9 taksit ile gerçekten bedava :D
çok zor bir daha bu kadar ucuzdan gelmesi umarım gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,448
Üyeler
198,976
Son üye
Alicn

Geri